Főoldal Előzetesek Minden irányból megcsodálhatjuk Lars Mikkelsen Thrawn főadmirálisát az Ahsoka új előzetesében
Előzetesek

Minden irányból megcsodálhatjuk Lars Mikkelsen Thrawn főadmirálisát az Ahsoka új előzetesében

Rengeteg részletet megtudtunk az Ahsoka új előzeteséből.

197

Még áprilisban a londoni Star Wars Celebration alatt kaptunk előzetest a várva várt Ahsoka élőszereplős sorozathoz. Ma délután a Lucasfilm kiadott egy új trailert és posztert a Disney+ új sorozatához, és amellett, hogy fontos részleteket közöl a sorozat karaktereiről, végre láthatjuk Lars Mikkelsen élőszereplős Thrawn főadmirálisát is.

A részletek mellett megerősítést kapott, hogy a premier napján egyből két epizódot is megnézhetünk; ami pedig az új előzetest illeti, az tele van kőkemény akciójelenettel, többek között először láthatjuk Lars Mikkelsen élőszereplős Thrawn főadmirálisát. A szerencsések már megpillanthatták a karakter élőszereplős alakját tavasszal, hiszen a jelenetet a rajongók előtt levetítették a színfalak mögött, ám a nagyközönség előtt csak most mutatkozott be Mikkelsen ebben az ikonikus szerepben.

A nagy leleplezés mellett néhány érdekes részletre is felfigyelhetünk az előzetesben, többek között arra, hogy Baylan és Shin nem jedik, valójában annak a csoportnak a tagjai, akik vissza akarják hozni Thrawnt, hogy a főadmirális vezetésével megszülessen egy titokzatos, végső hatalom. Hallottunk már pletykákat arról, hogy Mitth’raw’nuruodo távolléte alatt belekóstolhatott az okkultizmusba, így az egykori birodalmi nem várt módon térhet vissza a messzi-messzi galaxisból, amire nem is számítottunk.

Azt is megtudjuk a trailerből, hogy Baylan ismerte Anakin Skywalkert, bár nehéz megmondani, hogy a Jedire utal-e, amikor még Anakin volt, vagy Darth Vaderre. Az viszont egyértelmű, hogy keresztezték egymás útját, és ez azt jelentheti, hogy ezt a karaktert már korábban is láthattuk animációs filmekben. Végül a trailer azt is megerősíti, hogy egy időre Sabine Wren Ahsoka Tano padawanja volt, ami feltehetően azt jelenti, hogy a mandalori megismerkedett az Erővel. Ez egyébként megmagyarázná, hogy miért forgatja Ezra Bridger fénykardját.

Az Ahoska írója Dave Filoni executive producer, Favreau, Kennedy, Wilson és Beck executive producerek mellett. Gilchrist társ-végrehajtó producer. A sorozat rendezői Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Vasant Patel és Rick Famuyiwa.

Az Ahsoka első két epizódját 2023. augusztus 23-án mutatják be a Disney+-on.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Ki lehet Az akolitus titokzatos Sith mestere?

Az akolitus 4. epizódja felfedhette a titokzatos Sith mester kilétét.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus premier kritika

Az akolitusban végre a Sith-ek kapják a főszerepet, de megérte várni rá?