Wide Screen
Image default
Gamer

Minden eszköz megvásárolható valódi valutával is a Breakpointban

A játékos társadalom által az egyik legkétesebbnek vélt hír ütötte fel a fejét a Ghost Recon Breakpoint háza táján.

Nem olcsók a mai játékok. A legtöbb 20 ezer forint környékén (60 €) nyit és általában minimum fél év, mire nagyobb kedvezménnyel meg lehet vásárolni azt. Meg lehet érteni a fejlesztőket is az árazással kapcsolatban, hiszen manapság egy AAA produktum elkészítése sokszoros összegbe kerül, mint mondjuk 10 éve. Azonban az Ubisoft úgy néz ki belelépett abba a csapdába a további pénzszerzés reményében, amely eddig senkinek sem állt jól.

A Breakpoint feléleszti az igazi karakter vs egész világ effektust, ugyanis az ellenséges vonalak mögött kell boldogulnunk. Ehhez segítségünkre lehetnek az ilyen-olyan fegyverek, amelyeket in-world boltokban vehetünk meg in-game pénzen. Ezt a devizát lehet találni a világban elszórt helyeken (legfőképpen ládákban és a halottaknál). Azonban meg lehet vásárolni az in-game premium pénzzel is. Ezt pedig valódi pénzzel lehet megszerezni. Minden cucc tehát elérhető Skell Creditre és Ghost Pointra is. A legtöbb játékban ez a két rendszer el van különítve, tehát amit a játék közben ki tudsz érdemelni, azt nem lehet megvásárolni igazi pénzzel és vica versa. Itt ez nem történt sajnos meg. Nektek mi a véleményetek erről a fajta modellről?

Még több a témában...

Szeptemberben érkezik a Final Fantasy VIII Remastered változata.

Héja Szabolcs

Kivételes akciókkal jelentkezik a PlayStation!

Héja Szabolcs

22 perc játékmenetet kaptunk a Blair Witch-ből!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább