Főoldal Játékok Minden eszköz megvásárolható valódi valutával is a Breakpointban
Játékok

Minden eszköz megvásárolható valódi valutával is a Breakpointban

A játékos társadalom által az egyik legkétesebbnek vélt hír ütötte fel a fejét a Ghost Recon Breakpoint háza táján.

518

A játékos társadalom által az egyik legkétesebbnek vélt hír ütötte fel a fejét a Ghost Recon Breakpoint háza táján.

Nem olcsók a mai játékok. A legtöbb 20 ezer forint környékén (60 €) nyit és általában minimum fél év, mire nagyobb kedvezménnyel meg lehet vásárolni azt. Meg lehet érteni a fejlesztőket is az árazással kapcsolatban, hiszen manapság egy AAA produktum elkészítése sokszoros összegbe kerül, mint mondjuk 10 éve. Azonban az Ubisoft úgy néz ki belelépett abba a csapdába a további pénzszerzés reményében, amely eddig senkinek sem állt jól.

A Breakpoint feléleszti az igazi karakter vs egész világ effektust, ugyanis az ellenséges vonalak mögött kell boldogulnunk. Ehhez segítségünkre lehetnek az ilyen-olyan fegyverek, amelyeket in-world boltokban vehetünk meg in-game pénzen. Ezt a devizát lehet találni a világban elszórt helyeken (legfőképpen ládákban és a halottaknál). Azonban meg lehet vásárolni az in-game premium pénzzel is. Ezt pedig valódi pénzzel lehet megszerezni. Minden cucc tehát elérhető Skell Creditre és Ghost Pointra is. A legtöbb játékban ez a két rendszer el van különítve, tehát amit a játék közben ki tudsz érdemelni, azt nem lehet megvásárolni igazi pénzzel és vica versa. Itt ez nem történt sajnos meg. Nektek mi a véleményetek erről a fajta modellről?

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.