Minden eddiginél több exkluzív tartalommal fog majd rendelkezni a PS5

Rengeteg minőségi tartalmat fognak majd kínálni ebben a generációban is a japánok.

Azt már szinte megszokhattuk, hogy a Sony egyik legnagyobb vevőcsalogatója és aduásza a játékkínálata. Olyan magas minőségre sikerült ezeket az alkotásokat belőni, hogy rengetegen csak ezek miatt veszik meg a legújabb PlayStation-t. Pontosan tudják ezt a japánok is, ezért rákapcsolnak még jobban az exkluzív tartalmak gyártására a mostani generációnál.

A PlayStation Studios feje, Hermen Hulst nemrég adott egy interjút a Wired-nek és ebben nagyon sok érdekességet megtudhattunk az elkövetkező időkről. Több mint 25 first-party cím van jelenleg fejlesztés alatt és ennek minimum a fele teljesen új IP. Nyilván nagy a szórás a(z) AAA-s alkotások és az indie játékok között, azonban megnyugtatta a rajongókat, hogy az előbbiből is rengeteg áll majd a játékosok rendelkezésére.

Kicsit megemlékeztek még az idei évről is, hiszen nem is olyan sokára érkezik majd a Ratchet&Clank : Rift Apart és a cikk szerint még az idei évben tiszteletét teszi a Horizon Forbidden West is. Természetesen mindkét alkotás teljesen ki fogja használni a PS5 által adott lehetőségeket, így megint adott a gyakorlatilag töltőképernyő nélkül játék és rendkívül élvezetes lesz már szokás szerint a haptikus visszajelzés is. A jövő tehát fényes a PS5 előtt, a kérdés már csak az, mikor lehet majd hozzájutni ehhez a zseniális konzolhoz.

Total
1
Shares
Previous Article
Emily Blunt

Emily Blunt szerint a Fantasztikus Négyes és Sue Storm pletyka csak a rajongók szüleménye

Next Article
Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája

Valószínűleg sem az Örökkévalókat, sem a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendáját nem fogják bemutatni Kínában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!