x
Filmek

Minden, amit a Fekete Párduc filmről tudnunk kell

Megtudtuk, hogy kit fog játszani Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o és Danai Gurira színészek a Fekete Párduc filmben.

Minden, amit a Fekete Párduc filmről tudnunk kell
  • Publishedjúlius 24, 2016

Megtudtuk, hogy kit fog játszani Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o és Danai Gurira színészek a Fekete Párduc filmben.

A Marvel prezentációját a Fekete Párduc film producere, Kevin Feige vezette fel, ezzel indult az este. A Chadwick Boseman főszereplésében készülő Black Panther-mozit sajnos még nem kezdték el felvenni, így jeleneteket nem tudtak megmutatni belőle. Mindössze annyi fogalmunk van Fekete Párducról mint, amit az Amerika kapitány: Polgárháborúban láttunk.

A filmet Ryan Coogler fogja rendezni, főszerepben a már említett Chadwick Boseman lesz, de további színészek szerepét is bejelentették az estén. Feige köszöntötte Michael B. Jordant, aki Erik Killmongert fogja alakítani a vásznon, egy jól képzett harcost, mind fizikailag mind pedig mentálisan a wakandai király méltó ellenfele lesz. Lupita Nyon’o Nakia szerepét kapta, akit féltékenységből száműztek egy kolostorba, ahol Párduc egyik ellensége megkínozta, de Erik Killmonger megmentette a lányt. Visszatérése után Malice néven vált ismerté, és minden eddiginél erősebb harcossá vált. A rajongók először vethettek pillantást a film hivatalos logójára is, ezt a lap tetején megcsodálhatjátok.

A korábbi pletykák úgy tűnnek igazak voltak, hogy Killmonger is jelen lesz a filmben, megannyi Marvel karakterrel együtt. A szereplők között van Monica Lynne is, az egyedülálló, aki T’challa-t megmentette ki a vízből a fulladástól, miután Killmonger legyőzte a királyt. Monica elmondta, hogy legnagyobb szerelme a wakandai király volt, és örök hűséget fogadtak egymásnak. N’Gassi, aki T’challa tanácsadója, és a király távolléte alatt kormányoz. Oyoke, akit Danai Gurira játszik, s egykor a Dora Miljae tagja volt, most viszont a J’Kwali törzs tagja. Queen Divine Justice a Dora Miljae törzs egy másik tagja, aki a Jabari törzs tagja is egyben. W’kabi T’challa jobbkeze, Zuri egy közeli barátja T’challanak.

Természetesen a fenti karaktereket a Marvel Studios hivatalosan is megerősítette már, szóval most már csak várnunk kell. Egyre közelebb és közelebb van a nap, mikor elkezdődik a forgatás. A filmet elvileg 2017 januárban kezdik el forgatni, s 2018. február 16-án érkezik a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.