Főoldal Sorozatok Millie Bobby Brown válaszolt a népszerű Stranger Things rajongói elméletre
Sorozatok

Millie Bobby Brown válaszolt a népszerű Stranger Things rajongói elméletre

A rajongók szerint nem utoljára láttuk a 4. évad egyik szereplőjét.

378
Stranger Things
Forrás: Netflix

A Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown egy népszerű rajongói elmélete is kitért legújabb interjújában. A Netflix streaming szolgáltató nagysikerű sorozatának negyedik évadát nyár elején mutatták be, amiből végre választ kaptunk a kérdésre, hogy ki vagy mi állt minden mögött, ami Hawkinsban történt, de azért maradtak bőven kérdések az ötödik, mindent eldöntő évadra.

Az ET-nek adott interjújában Millie Bobby Brown arra a népszerű elméletre is kitért, hogy a rajongók által kedvelt Eddie Munson (Joseph Quinn) visszatér az 5. évadban, amire csak annyit mondott, hogy “Úgy értem, ez egy jó rajongói elmélet”.

Eddie a Stranger Things 4. évadának epikus befejezésében meghalt, amikor a rocker feláldozta magát, hogy több időt nyerjen a bandának, miközben a Metallica Master of Puppets című dalának ropta a táncot, közben pedig baltájával kaszabolta az ellent. De egy rajongói elmélet szerint nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy látjuk őt. Lényegében az elmélet szerint Eddie visszatér az 5. évadban, de valójában nem Eddie lesz az – helyette Vecna (Jamie Campbell Bower) felhasználná őt, hogy közelebb jusson Tizenegyhez és a banda többi tagjához.

Bár maga Tizenegy is úgy gondolja, hogy ez egy jó elmélet, azt is elismeri, hogy nem ez az első eset, hogy egy általa szeretett karaktert megölnek a sorozatban. És a Duffer testvérek majdnem megöltek egy másikat is.

Igen, ez néha szívás. Imádtam Billyt. Szerettem Dacre Montgomeryt, akit a 3. évadban megöltek. Nagyon jó kapcsolatom volt vele, szóval számomra nagyon nehéz volt elengedni.

Millie Bobby Brown

Montgomery játszotta Max (Sadie Sink) bátyját, akinek elég viharos volt a kapcsolata, és akit szintúgy felhasználtak a főszereplők ellen. Most már tudjuk, hogy Vecna állt a dolgok hátterében, s nem ez lenne az első alkalom, hogy a gonosz valakit felhasznál, hogy közelebb kerüljön a főszereplőkhöz. Az entitás arra használta fel, hogy Hawkins polgárait összegyűjtse, s ezzel “húsos” alakot tudjon ölteni. Billyt végül a Flayer megölte a Starcourt Mall-i csata során, ahol feláldozta magát, hogy segítsen Tizenegynek legyőzni a mesterét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Vaják 3. évad
Sorozatok

A Netflix bejelentette, hogy az 5. évaddal véget ér a Vaják

Két évadon keresztül még folytatódik a Vaják története a Netflixen.

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változatában lesz egy bizarr szexjelenet Ed Skrein és egy idegen között

6 órás rendezői változatot kap a Rebel Moon, és ebben bizarr szexjelenetet...