Wide Screen
Image default
Filmek

Miles Moralest fogja követni az új Pókember rajzfilm?

Egy friss pletyka azt állítja, hogy Miles Morales lesz a főszereplője a Sony Pictures új animáció Pókember sorozatának. A készülő rajzfilmről vajmi keveset tudunk, mindössze annyit, hogy 2018-ban jön.

Amikor a Marvel és Sony bejelentette, hogy létrejött a házasság, mindenki megörült, hogy a jogok visszakerültek a Marvel Univerzumhoz. Azonnal be is indultak a találgatások, hogy ki lesz az új Peter Parker, aki Pókembert játszhatja a Marvel életében. Kevesen tudják, hogy a stúdió életében volt egy meghatározó pillanat, amikor Miles Moralest szerették volna, mint az új Pókembert a sokadik rebootban. Milesról azt kell tudni, hogy ő egy afrikai és amerikai ősökkel felmenő, és félig Puerto Ricó-i génekkel rendelkező kissrác.

Végül úgy döntött a stúdió, hogy a hagyományos irányt követik, s maradnak Peter Parkernél, akit már be is mutattak nekünk az Amerika kapitány: Polgárháború című filmben. De a sok pletyka miatt egyre több rajongó kérte, hogy Miles Moralest is szeretnék a vásznon megnézni. Elképzelhető, hogy ez döntött a Sonynál, s pont emiatt lesz a Pókember animációs film főszereplője Miles Morales. Kétség sem férhet hozzá, nagyon egyedi és új lesz ez a Pókember széria is. A filmet 2018. december 21-én mutatják be.

Még több a témában...

2020-ben kerülhet mozikba a Doctor Strange 2.

Kévés Bence Mihály

Chris Evans még nem végzett az Amerika kapitány szereppel

Kévés Bence Mihály

Mordály is megmutatta új fegyverét a Bosszúállók: Végtelen háborúból

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább