Főoldal Előzetesek Mikulásnak öltözött Art, a bohóc a Terrifier 3. első előzetesében
Előzetesek

Mikulásnak öltözött Art, a bohóc a Terrifier 3. első előzetesében

A Terrifier 3. teaser előzetesében Mikulásnak öltözött Art, a bohóc.

466

Tegnap bemutatták a Terrifier 3. első kedvcsináló előzetesét, amelyben Art, a bohóc (David Howard Thorton) olyan környezetbe kerül, ahol még sosem láttuk, az ünnepek örömét pedig a gyilkos vérszomja rázza meg. Az emberek nagyban várják, hogy a Mikulás lejön a kéményen az ajándékokkal, de helyette egy sokkal baljósabb látogatót kapnak.

Nagyjából egy évvel járunk a Terrifier 2. megjelenése után, Art pedig újabb erőszakos tervekkel állt elő. Körülbelül egy év van még hátra a harmadik rész bemutatójáig, de az ünnepek közeledtével a Cineverse produkciós vállalat kiadott egy ízelítőt abból, hogy mi vár a rajongókra 2024 telén.

A közelgő slasher-folytatás teaser előzetesében egy fiú az éjszaka közepén ébred, és a háza előtt mindent hó borít. Kikászálódik az ágyból, kezében a plüssmackójával, és azon gondolkodik, vajon ki okozhatja a nappaliból kiszűrődő furcsa hangokat. Amikor leér a földszintre, arra számít, hogy a Mikulást látja majd, ahogy puttonyából éppen a karácsonyfa alá helyezi az ajándékokat, de ehelyett csak Art, a bohóc várja őt, Mikulásnak öltözve, egy fejszével a kezében. A Mikulás érkezésére egyhamar ne számítsunk, Art, a bohóc új áldozatokat keres, akikkel játszhat a készülő folytatásban.

Az első Terrifier 2016-ban került a mozikba, amely egy testvérpár történetét meséli el, akik el akartak menekülni a gonosz bohóc elől. Az első részben Jenna Kannel és Samantha Scaffidi játszották a főszerepet, a nézők pedig először láthatták a rémisztő gonosztevő fekete-fehér sminkjét. Damien Leone vállalta a franchise minden részénél az írást és a rendezői feladatot, és nincs ez máshogy a következő résznél sem. Igyekezett mindig valami újjal szolgálni a rajongóknak, új irányba vinni a történetet, és a lent található előzetes alapján ezt várhatjuk a harmadik résznél is. Azt még nem tudni, hogy azok, akik jövőre szembekerülnek a gyilkossal, élve megússzák-e, vagy Art még több áldozattal gyarapítja a már így is bőséges erőszakos örökségét.

A Terrifer 3. a jelenlegi tervek szerint 2024. október 25-én kerül a mozikba. A tavalyi kasszasiker után, logikusnak tűnt egy harmadik rész, ami valóra válik. Néhány csúszás után a stúdió úgy döntött, hogy a jövő évi Halloween-szezonban dobja piacra a folytatást.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események