Mikorra várható az első Pókember: Hazatérés előzetes?

Már mindenki azt várja, hogy mikor mutatják be az első trailert a Pókember reboothoz.

Már mindenki azt várja, hogy mikor mutatják be az első trailert a Pókember reboothoz.

Sokszor tették már fel a kérdést a Marvel-nek, hogy mikor láthatjuk az első előzetest a Pókember: Hazatérés című filmhez. Sajnos a kérdést nem olyan egyszerű megválaszolni, mint azt sokan gondolják. A trailerhez összesen három teóriát tudnak elképzelni, mutatjuk, hogy a spidermannews szerint mikorra várható az első kedvcsináló a filmből.

Az első alkalmat már kihúzhatjuk a listáról. Legtöbben arra voksoltak volna, hogy a Doctor Strange bemutatásának hetén mutatják be a teaser-t, de ezt múlt héten megcáfolták, s kiderült, hogy a május 5-én érkező A galaxis őrzői 2. kap ekkor előzetest. A trailer előtti trailert, vagyis a teasert be is mutatták, de James Gunn rendező kijelentése szerint a teljes értékű videóra még várnunk kell.

Az második időpont, mikor befuthat az előzetes: december, méghozzá a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet bemutatója. Nem csak a Disney, de a Sony Pictures is ekkor mutatja be egyik nagy sci-fi filmjét Jennifer Lawrence-szel és Chris Pratt-tel, az Utazókat a mozikban, így logikus lenne előállni ebben az időben egy trailerrel. Ez lesz az első olyan film, melyet a Marvel és a Sony közösen mutat be a mozikban. Az egyezség szerint a Sony finanszírozta a forgatást, az előkészületet, míg a Marvel a kreatív oldalon, a marketingért lesz felelős. Erre korábban még nem volt példa, kíváncsian várjuk, hogy mit hoznak össze ketten.

A harmadik és egyben utolsó alkalom a Super Bowl lehet februárban. A sportesemény az év legnézettebb tévés eseménye, tökéletes időzítés lenne arra, hogy Póki kalandját bemutassák a televízióban. Ha valóban elhúzzák februárig, rengeteg rajongó csalódott lesz, mert már alig várják, hogy megkapják a film első képkockáit, de talán megéri várni rá. Pókember bemutatkozása az Amerika kapitány: Polgárháborúban remek volt, Tom Holland zseniális a kosztümben. Várjuk a hivatalos bejelentést, hogy mikor láthatjuk az első előzetest a Hazatéréshez.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article
J.J. Abrams

J.J. Abrams több titkot is felfed a legújabb audio kommentárban

Next Article

Rendező nélkül maradt a Deadpool 2, íme az oka

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!