Miket tud a Borderlands 3?

Nézzünk egy pár érdekes dolgot róla, hogy aki még nem kezdte el annak is megjöjjön a kedve játszani.

Nézzünk egy pár érdekes dolgot róla, hogy aki még nem kezdte el annak is megjöjjön a kedve játszani.

Végre elmondhatjuk, hogy a Borderlands 3, a díjnyertes, műfajteremtő shooter-looter sorozat legújabb epizódja már országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint digitálisan PC-re az Epic Games Store-on keresztül. A kiadás egy közel öt évnyi fejlesztési időszakot zár le, és egyúttal a szériát visszahelyezi a műfaj vezető pozíciójába a legjobb lövöldözéssel, a minden eddiginél mélyebb kusztomizációval, a páratlan humorral, az emlékezetes karakterekkel, és az intuitív, innovatív kooperatív multiplayerrel.

“Van valami igazán különleges abban, ha az ember végignézi, ahogy egy ötlet eljut több emberhez, és mindannyian hozzátesznek valamit, életre keltve a koncepciót. Nem tudom elégszer kihangsúlyozni, miként tette magát oda a csapat minden tagja, hogy méltó folytatást készítsünk a Borderlands 2-höz, de remélem, hogy lesz alkalmatok leülni játszani, nevetni egy kicsit, és baromi jót szórakozni.” – Paul Sage

Belső nézetes lövöldéket a szerepjátékok gazdag fejlődési és loot rendszerével kombináló franchise több mint 48 millió példányban fogyott eddig világszerte. A széria legnépszerűbb epizódja – Borderlands 2továbbra is több mint egy millió aktív havi játékossal rendelkezik, több mint hat évvel eredeti megjelenése, 2012 óta. A Borderlands 3 kibővíti és továbbfejleszti a sorozat szakmai és üzleti sikeréért felelős elemeket, miközben teljesen új ötleteket is bevezet a formulába, úgymint:

–   Egy őrületesen izgalmas utazás: Állítsd meg a fanatikus Calypso Ikreket, mielőtt egyesítenék klánjaikat és magukhoz ragadnák a galaxis legnagyobb erejét. Kizárólag te, az izgalmakra szomjazó Vault Hunter rendelkezel a legyőzésükhöz szükséges arzenállal és szövetségesekkel.

–     Ahány Vault Haunter annyi játékstílus: Légy a négy rendkívüli Vault Hunter egyike, melyek mindegyike egyedi képességeket, játékstílust, valamint rengeteg testreszabási lehetőséget kínál. Minden Vault Hunter egyedül is hatalmas pusztításra képes, de együtt megállíthatatlanok.

–   Célozz, tölts és zsákmányolj: A hihetetlen mennyiségű fegyvernek és eszköznek köszönhetően minden küzdelem egy újabb lehetőség, hogy új felszerelést szerezz. Önműködő golyóálló pajzzsal felszerelt mordályok? Pipa. Tűzokádó vulkánokat létrehozó puskák? Természetesen. Saját lábat növesztő, majd szóbeli inzultusokat ordibálva az ellenfél nyomába eredő lőfegyverek? Bizony, ez is megvan

–   Egy új Borderlands: Fedezz fel Pandorán túli új világokat, melyek mindegyike egy egyedi, felfedezésre váró környezetet, és legyőzendő ellenfelek egész sorát tartogatja. Verekedd át magad a barátságtalan sivatagokon, harcolj háború szabdalta városokban, navigálj halálos mocsarakban, és járj be sok más helyszínt!

–  Gyors és gördülékeny kooperatív akció: Az új szintszinkronizációs rendszer kiegyenlíti a játékosok közti különbségeket. Ennek köszönhetően szintedtől vagy játékállásodtól függetlenül bárkivel, bármikor játszhatsz közösen az interneten keresztül, vagy osztott képernyőn egyaránt. Terítsetek le ellenfeleket és teljesítsetek kihívásokat csapatként, majd zsebeljétek be a nektek járó jutalmat – senki sem marad zsákmány nélkül!

 A digitális bónusz tartalommal teletömött kiadások közül a rajongók kiválaszthatják azt, amelyik a legjobban passzol hozzájuk. A Borderlands 3 Standard Edition az alapjátékot tartalmazza, hazai ajánlott fogyasztói ára 21.990 Ft. A Borderlands 3 Deluxe Edition hazai ajánlott fogyasztói ára 27.990 Ft: ezen kiadás az alapjáték mellett az alábbi bónusz digitális tartalmakat is magában foglalja: Retro Cosmetic Pack, Neon Cosmetic Pack, Gearbox Cosmetic Pack, Toy Box Weapon Pack, and XP & Loot Drop Boost Mods. Végül ott van a Borderlands 3 Super Deluxe Edition, amely 32.990 Ft-os hazai ajánlott fogyasztói árával az alábbiakat tartalmazza: az alapjáték, a Deluxe Edition összes digitális tartalma, valamint a Borderlands 3 Season Pass, amely négy kampány DLC csomagot tartalmaz, új küldetésekkel, kihívásokkal; ezen felül a csomagban megtalálható a Butt Stallion fegyverskin, fegyver trinket, és gránát mod.

Az AMD közreműködésével az alapoktól újraépített Borderlands 3 maximálisan kihasználja a PC hardverben rejlő erőforrásokat, kiváló teljesítményt és játékélményt nyújtva az AMD Radeon™ grafikus kártyákon és a Ryzen™ processzorokon. Habár a Borderlands 3 jelenleg kizárólag az Epic Games Store-on át érhető el, a játék egyéb PC-s boltokban is megjelenik 2020. áprilisában.

Total
1
Shares
Previous Article
J.J. Abrams

J.J. Abrams alighanem az évtized üzletét ütötte nyélbe a WarnerMedia cégcsoporttal

Next Article

Tovább borzolja az idegeket a Death Stranding

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!