Michael Pena visszatér Hangya és Darázs közös filmjében

A legfrissebb hírek szerint Luis (Michael Pena) is visszatér a Hangya és Darázs filmben.

A legfrissebb hírek szerint Luis (Michael Pena) is visszatér a Hangya és Darázs filmben.

Tavaly október óta tudjuk, hogy a Hangya-film folytatását a Marvel máris berendelte, és az új címe Hangya és Darázs lett. A filmet már be is táblázták, és 2018. július 6-án válthatunk először jegyet rá. A cím már önmagában is beszédes, kiderül belőle, hogy kikkel találkozhatunk majd, így nem lesz nagy meglepetésben részünk, mikor Paul Rudd feltűnik majd Scott Land (Hangya) képében, oldalán a csinos és elbűvölő Evangeline Lilly-vel, azaz Hope Van Dyne kisasszonnyal, aki Darázs bőrébe bújik majd. Rajtuk kívül mást még nem erősítettek meg, de egy forrás mégis tett utalást, hogy Michael Pena is visszatér majd.

A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy a Luis is visszatér majd a második részben, melyet már jövő évben elkezdenek felvenni. Ami a többi szereplőt illeti, tavaly novemberben Michael Douglas egy interjúban elmondta, hogy szívesen visszatérne Hank Pym-ként a Hangya 2-ben, egy feltétellel: hogyha nem kell annyi tudományos szöveget elmondani, mint tette azt az első részben. Douglas abban az interjúban már biztosra állította, hogy Michael Pena vissza fog térni, s lám-lám, igaza volt.

A filmet 160 millió dolláros büdzséből forgatták, és csak Amerikában hozott 180 milliót, nemzetközi szinten ez a szám már 519 millió dollárt is meghaladta. Nem volt kérdés, érkezik a második rész, és így hogy már tudjuk a címét és a jelentősebb szereplőket, várjuk a film részleteit.

Total
0
Shares
Previous Article

Csúszik a Mission: Impossible 6 Tom Cruise fizetési vitája miatt?

Next Article

Kiszivárgott a Pókember: Hazatérés stáblistája?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!