Michael Biehn szerint megvalósul az Alien 5, s talán Jennifer Lawrence lesz az új Newt

Neill Blomkamp-féle Alien 5 még mindig bizonytalan, de Michael Biehn eldőltnek látja, és meg fog valósulni.

Neill Blomkamp-féle Alien 5 még mindig bizonytalan, de Michael Biehn eldőltnek látja, és meg fog valósulni.

Ridley Scott nem sokkal korábban fejezte be az Alien: Covenant film forgatását, ami az első olyan nagyszabású Alien-film lesz sok év után, amire jegyet válthatunk majd jövőre. És igen, a Prometheus film csak egy előzménye volt az Alien-filmeknek, de ezt mélyen eltemették és csak lazán kapcsolódik a franchise-hoz. Scott filmje mellett a rajongók türelmetlenül várják az Alien 5-őt is, ugyanakkora  Fox még mindig nem erősítette meg, és nem adott szabad utat a Neill Blomkamp idegen filmjének. Michael Biehn úgy látja, hogy a filmre továbbra is van esély, nem egy veszett téma.

Biehn természetesen már korábban is része volt az Alien-családnak, hiszen ő játszotta Hicks hadnagyot A bolygó neve: A Halál részben. A film idén ünnepelte a harmincadik születésnapját, s ezt a San Diegó-i Comic-Con-on meg is ünnepelték. A színész az Alien panelnél jelent meg, ahol a stúdió az Alien 5-ről hivatalosan továbbra sem beszélt, nem úgy, mint a színész. A Forbes készített interjút Biehn-nel, habár a színész nagyon keveset mondott, de biztató az a pár sor is.

Úgy vélem, hogy rendkívül kellemetlen lenne a Fox-nak, ha nem adnák meg Sigourney-nak azt a filmet, amivel méltón búcsúzhatna el a sorozattól. Nem tudom, hogy mikor kerül sor erre, de állítom, hogy meg fog valósulni, és hogy benne leszek ebben, valamint egy új Newt is, aki 26-27 év körüli lesz. Úgy fog kinézni, mint Jennifer Lawrence – én így képzelem el, vagy nem tudom.

Most már tényleg a színészek színe java azért kampányol, hogy a stúdió igent mondjon, és elkezdődhessen a forgatás. A 20th Century Fox szinte biztos, hogy csak az idegekkel játszik, és házon belül erről már szavaztak, s biztosra állíthatjuk, hogy egyhangú IGEN született. Ridley Scott filmjét várják be, arra fókuszálnak, és csak utána fogjak bejelenteni az Alien 5-őt, amihez Blomkamp már több koncepciós rajzot is fabrikált.

Total
0
Shares
Previous Article

Pókember: Hazatérés film két új meglepő taggal bővült

Next Article

Központi hírszerzés, ahogy egy csaj látja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!