Wide Screen
Image default
Filmek

Michael B. Jordan is csatlakozott a Fekete párduc filmhez

Szállingóznak a hírek a 2018-ban érkező Fekete párduc Marvel képregényfilmről. Azt már tudjuk, hogy a Creed rendezője, Ryan Cooger rendezi a filmet, de a szerepek leosztásáról annál kevesebbet.

Szállingóznak a hírek a 2018-ban érkező Fekete párduc Marvel képregényfilmről. Azt már tudjuk, hogy a Creed rendezője, Ryan Cooger rendezi a filmet, de a szerepek leosztásáról annál kevesebbet.

A Creed mozit is Ryan Cooger rendezte, ahol a főszereplő (Apollo fia) Michael B. Jordan volt, s most arról pletykálnak, hogy esetleg ő lehet a Black Panther főgonosza. Néhány nappal ezelőtt olvashattunk először arról, hogy Lupita Nyong’o csatlakozott a stábhoz, most pedig már B. Jordan nevét is látni vélik a stáblistán.

maxresdefault

Sokan nem csak pletykaként tekintenek erre a hírre, hanem tényként közlik, Michael B. Jordan lehet a Marvel új gonosza, a Fekete párducban legalábbis. A megerősítésre várunk, sem a színész, sem a stúdió nem kommentálta a felröppent hírt.

Egy tuti, a színésznek nem idegen a szuperhősködés, mert tavaly már láthattuk a 20th Century Fox által bemutatott Fantasztikus négyes rebootban. A film pofára esett, de ezért nem a színészeket kell okolni, tényezők tucatja vezetett oda.

T’challa, avagy Fekete párduc bemutatkozása hatalmas sikert aratott. A Polgárháborúban láthattuk először, ahol zseniálist alakított, a film pedig szárnyal, dönti a Marvel rekordokat. Marvelnél nem tudnak mellé lőni, jobbnál jobb színészekkel és rendezőkkel forgatnak. Az eddig felállás is hibátlan, esélyes egy újabb bombafilm.

Még több a témában...

A Marvel Studios már a bemutató előtt berendelte a Loki Disney+ sorozat második évadát

Kévés Bence Mihály

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel Bosszúállóinak van egy titkos fegyvere az X-Menek ellen

Kiss Zita

A Végtelen háborúban a Fekete Rend vezetője, Corvus Glaive az egyik szereplőt megölte volna

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat