Főoldal Filmek Michael B. Jordan biztos benne, hogy lesz Creed 4.
Filmek

Michael B. Jordan biztos benne, hogy lesz Creed 4.

A Creed III főszereplője megerősítette, hogy további filmek készülnek.

534
Creed 3
Forrás: MGM

Lehet, hogy a Creed III még nem jött ki a mozikba, de a főszereplőt alakító rendező Michael B. Jordan biztos a franchise folytatásában. Jordan szavai alapján már kétségtelenül elkészül a következő rész, sőt még több spinoff-filmmel szeretnék bővíteni a Rocky-univerzumot.

Az IGN FanFest program keretén belül az amerikai IGN-nek adott interjú során Jordant – aki a közelgő Creed III rendezője és főszereplője lesz – arról kérdezték, hogy tervben van már a folytatás és esetleg más filmeket is láthatunk. Meglepő módon Jordan megerősítette, “biztosan” lesz Creed 4, sőt, azt is megjegyezte, hogy további filmek is készülhetnek.

Én csak a Creed-verzumot akarom kiterjeszteni az ésszerűség határain belül, de mindenképpen számítok más dolgokra is a Creed körül, az biztos.

Michael B. Jordan

Bár a készülő filmről még nem sokat tudni, Jordan a Collidernek adott interjújában elmondta, hogy a filmben látható harcok némelyikéhez az animéből merített ihletet. “Azt hiszem, mivel eléggé sarokba voltam szorítva, ez arra kényszerített, hogy kreatívabb legyek, szabadjára engedjem a fantáziám, hogyan lehetne a harcokat mássá tenni… és sok küzdőre hatással volt japán anime” – mondta Jordan.

A Creed-franchise közelgő harmadik részében Jordan visszatér Adonis “Donnie” Creedként, Apollo Creed fiaként. A következő film lesz a Rocky-univerzum kilencedik része egyben, és bemutatja Creed bokszolói karrierjének virágzását, amikor összefut gyermekkori barátjával és egykori bokszoló csodagyerekével, Damian “Dame” Andersonnal (Jonathan Majors).

Jordan mellett a folytatásban visszatér még Tessa Thompson mint Bianca Taylor, Phylicia Rashad mint Mary Anne Creed, Wood Harris mint Tony Evers és Florian Munteanu mint Viktor Drago, a franchise újonca, Jonathan Majors pedig mint Damian Anderson kap szerepet. Ez az első olyan Rocky-film, ami Sylvester Stallone Rocky Balboa nélkül kerül bemutatásra.

A Creed III premierjét 2023. március 3-ára tűzték ki.

Creed 3
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Legenda vagyok
Filmek

Will Smith a visszatéréséről beszélt, hogyan folytatódik majd a Legenda vagyok

Már nagyon várjuk a Legenda vagyok 2. részét, és úgy tűnik, a...

Creed III
Filmek

A Rocky producere megerősítette, készül a Creed IV

Michael B. Jordan kiütéssel győzött a ringben, naná hogy jön a Creed...

Sikoly VI
Filmek

Box Office: Világszerte tolongtak a Sikoly VI. vetítéseire, itthon is extra termeket kellett megnyitni

Hiába az X-besorolás, a hétvégén extra termeket kellett nyitni, annyian voltak kíváncsiak...