Mi történik Tesla hajóján?

A Strom in a Teacup brigádja egy új horror játékon dolgozik, amely kisértőtisen hasonlít a Bioshockra.

A Strom in a Teacup brigádja egy új horror játékon dolgozik, amely kisértőtisen hasonlít a Bioshockra.

Valószínűleg mindenki legalább hallásból ismeri a 2K egyik legmeghatározóbb játékát, a Bioshockot. A Storm in a Teacup egy hasonló világú játékot készít az Unreal Engine 4-es motor felhasználásával, amely szerintük rengeteget dobott a projekten.

A belsőnézetes horrorban Nikola Tesla hajójáról kell elmenekülnünk. Igen, jól olvastátok az a Tesla.

A játék egy alternatív idősíkban játszódik, amiben a híres feltaláló építtetett egy hajót magának és a hasonló gondolkodású társainak, ahol kiélhették a kísérletezés iránt érzett vágyaikat. Azonban, ahogy minden ilyen felvezetés után szokott történni, itt is félresiklott valami és a békés hajó átváltozott egy kísértetházzá. Egy fiatal és elszánt újságíró, nevezetesen Rose szerepében látogatjuk meg a komplexumot. Hamar kiderül azonban, hogy valami nincsen rendjén a tudósok háza táján…

A stúdió eredetileg a Unity motorját használta volna, aztán később arra az elhatározásra jutottak, hogy átváltanak a Unreal Engine 4-re. Ha már itt voltak, bejelentették az új játékuk Epic Store exkluzivitását. Megjelenési dátummal még nem láttak el minket, de elméletileg idén kellene érkeznie a három legnagyobb platformra. Addig is itt van egy kis ízelítő a játékból, kukkantsatok bele!

A játék hivatalos oldalát itt találhatjátok, érdemes ránézni, nagyon menőn néz ki!

 

Total
86
Shares
Previous Article

Visszatér a tékozló a Star Warsba!

Next Article
Kevin Feige

A Bosszúállók: Végjáték után fogják bejelenteni a következő Marvel-filmeket

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!