Mi is történt a tegnapi Indie World-ön?

Temérdek jópofa cucc érkezik Switch-re.

Úgy tűnik az idei évben az elmaradt E3 és a globális pandémiai miatt egészen bevett szokássá váltak a különböző élő videóbemutatók. A Nintendo a tegnapi nap folyamán egy ilyen adás keretein belül mutatta be miket is tartogat mostanában hű játékosainak indie fronton. Alábbiakban csemegézünk nektek néhány érdekesebb bejelentést, aki viszont egyben megnézné a majdnem 25 perces anyagot az görgessen a cikk aljára, ahol ezt megteheti.

Az első cím ami felkeltette az érdeklődésünket az a Supergiant Hades című cucca, mely a görög mitológiából táplálkozik. Van itt minden amit tőlük már megszokhattunk, szuper 2D-s művészeti stílus, remek zenék és egy jól kidolgozott világ, amiben élmény elmerülni. A játék a Switch megjelenés mellett hamarosan PC-n is kilép a korai hozzáférési státuszból.

A következő játék, a kissé furának tűnő Hypnospace Outlaw egy internet szimulátor, melyben különböző weboldalak között tudunk ugrálni, melyek egyfajta sajátos rendszert alkotnak. A játék tavaly óta elérhető PC-n, de most érkezik Switch-re, PS4-re és Game Pass-en keresztül Xbox One-ra is.

A lista következő érdekes darabja a Card Shark, melyben a 18. századi Európát próbáljuk körbecsalni kártyázás közben. Az erősen művészi grafikai stílus és a kártya alapú szerencsejáték keveréke nem tűnik rossznak. 2021-ben fény derülhet a titkokra Nintendo Switch-en és PC-n.

Végső soron az általunk is tesztelt és kedvelt Untitled Goose Game ingyenes többjátékos frissítését szeretnénk kiemelni. Garantáltan nekiültök még egyszer egy baráttal, hogy így már két libával és hápogásukkal kezdjétek ki a békés lakók idegrendszerét. Az ingyenes co-op mód egy frissítés keretén belül érkezik szeptember 23-án.

Aki pedig a teljes műsort megnézné egyben annak sem kell keresgélnie, alább a teljes vágatlan adás megtekinthető:

Total
0
Shares
Previous Article
Harry Potter és a bölcsek kövére

A Harry Potter és a bölcsek köve átlépte az egymilliárd dolláros mérföldkövet, miután Kínában újrabemutatták

Next Article
Marvel Kapitány

A Marvel Kapitány forgatókönyv korai vázlataiban meghalt volna az egyik szereplő

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!