Főoldal Játékok Mi is történt a tegnapi Indie World-ön?
Játékok

Mi is történt a tegnapi Indie World-ön?

Temérdek jópofa cucc érkezik Switch-re.

681
Indie Wolrd 2020 august

Úgy tűnik az idei évben az elmaradt E3 és a globális pandémiai miatt egészen bevett szokássá váltak a különböző élő videóbemutatók. A Nintendo a tegnapi nap folyamán egy ilyen adás keretein belül mutatta be miket is tartogat mostanában hű játékosainak indie fronton. Alábbiakban csemegézünk nektek néhány érdekesebb bejelentést, aki viszont egyben megnézné a majdnem 25 perces anyagot az görgessen a cikk aljára, ahol ezt megteheti.

Az első cím ami felkeltette az érdeklődésünket az a Supergiant Hades című cucca, mely a görög mitológiából táplálkozik. Van itt minden amit tőlük már megszokhattunk, szuper 2D-s művészeti stílus, remek zenék és egy jól kidolgozott világ, amiben élmény elmerülni. A játék a Switch megjelenés mellett hamarosan PC-n is kilép a korai hozzáférési státuszból.

A következő játék, a kissé furának tűnő Hypnospace Outlaw egy internet szimulátor, melyben különböző weboldalak között tudunk ugrálni, melyek egyfajta sajátos rendszert alkotnak. A játék tavaly óta elérhető PC-n, de most érkezik Switch-re, PS4-re és Game Pass-en keresztül Xbox One-ra is.

A lista következő érdekes darabja a Card Shark, melyben a 18. századi Európát próbáljuk körbecsalni kártyázás közben. Az erősen művészi grafikai stílus és a kártya alapú szerencsejáték keveréke nem tűnik rossznak. 2021-ben fény derülhet a titkokra Nintendo Switch-en és PC-n.

Végső soron az általunk is tesztelt és kedvelt Untitled Goose Game ingyenes többjátékos frissítését szeretnénk kiemelni. Garantáltan nekiültök még egyszer egy baráttal, hogy így már két libával és hápogásukkal kezdjétek ki a békés lakók idegrendszerét. Az ingyenes co-op mód egy frissítés keretén belül érkezik szeptember 23-án.

Aki pedig a teljes műsort megnézné egyben annak sem kell keresgélnie, alább a teljes vágatlan adás megtekinthető:

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars Hunters
Nintendo

Már elérhető a Star Wars: Hunters

Megjelent az új mobilos Star Wars játék.

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...