Wide Screen
Image default
Játékok

Mennyire bírod az extrém dolgokat?

A Supercross 3 most sem fog cserben hagyni, ha az adrenalin termelés a cél.

Azt már megszokhattuk, hogy az egyik legjobb versenyzős játékokat a Milestone szállítja számunkra. Egy egészen realisztikus Supercross játékot dobtak most össze a számunkra, amelyet nem is olyan sokára már meg is tudunk majd vásárolni. Több mint 100 versenyző lesz benne elérhető, mind a 450SX mind a 250SX kategóriából ráadásul 15 stadion és pálya is megtalálható lesz benne.

Természetesen mint már a mostani sportjátékokból megszokhattuk, itt is elérhető lesz egy karrier mód, amelyben kiválaszthatjuk azt a csapatot, ahol szeretnénk jobbnál-jobb eredményeket elérni. A multiplayer ugyanúgy elérhető lesz, mint a track editor mód, ahol a közösség alkothatja meg a saját pályáit. Ráadásul végre női versenyzők közül is válogathatunk, akik saját animációval és fizikával rendelkeznek!

A Supercross 3 2020 február 4-én jelenik majd meg PlaySation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, Google Stadia-ra és Nintendo Switch-re is.

Még több a témában...

Kedd hajnalban zajlik a Sony CES sajtókonferenciája

Sinka Tamás

Új videó érkezett a Dragon Ball Z: Kakarot-hoz

Fonyódi Dávid

Jól szórakozhatnak Halloweenkor is a Final Fantasy játékosok

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon