Wide Screen
Image default
Előzetesek

Mel Gibson új filmje a Hacksaw Ridge előzetesen

Andrew Garfield színésszel az élen megkapta első trailerét a Hacksaw Ridge-film.

a 2012-es és 2014-es A csodálatos Pókember-filmek sztárja most visszatért, hogy egy háborús hőst játsszon a vásznon. A filmet Mel Gibson rendezi, de a sztár nem tűnik fel a képernyőn, csak a háttérből asszisztál, rendez.

Hacksaw Ridge egy igaz történet alapján készült film, melyben Desmond Doss (Andrew Garfield) játssza a főszerepet, aki az Okinawa-i ütközet során 75 férfit mentett meg a II. világháborúban, mialatt fegyvertelen volt. Az Okinawat ütközet volt a legvéresebb csatája a háborúnak, és Desmond végig ott volt a frontvonalban fegyverek nélkül, miközben tudta, hogy a háború indokolt, de az öldöklés rossz. Az első előzetest megnézve gyorsan elmondhatjuk, hogy a film hibátlan, de ezt Mel Gibsontól el is várhatjuk. Szeret háborús filmeket rendezni, ebben a műfajban ő az egyik legjobb most. Andrew Garfield mellett feltűnik a filmben még  Teresa Palmer, és Sam Worthington is.

A filmhez hivatalos képeket is kaptunk, illetve a film poszterét is megmutatták nekünk, rajta a film premier napjával: november 4.

NEgNE7UZJPZ1kn_1_4

Még több a témában...

NYEREMÉNYJÁTÉK: Családi belépőket adunk a Megjött apuci! 2. premier előtti vetítésére

Kévés Bence Mihály

Talán Mel Gibsonnal és Danny Gloverrel elkészül a Halálos fegyver 5.

Kévés Bence Mihály

Gavin O’Connor írja és rendezi a Suicide Squad 2.-őt

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon