Wide Screen
Image default
Játékok

Megvannak a FIFA 20 borítóinak sztárjai!

Az EA megmutatta, kik fognak szerepelni az idei FIFA borítóján.

Az EA megmutatta, kik fognak szerepelni az idei FIFA borítóján.

Ahogy lenni szokott, az Electronic Arts így 1.5-2 hónappal a játék megjelenése előtt nyilvánosságra hozta az aktuális változat borítóján szerepelni fogó szupersztárokat. Kettő kiadásnak tudtuk meg a “címoldalán” domborító sztárját, még a harmadik még várat magára. Az EA Sports a Twitterén mutatta meg, kiket is várhatunk idén az ügyeletes játék elejére.

Az alap változatnak a borítóján a Real Madrid új szupersztárja, a Chelsea-ben egyénileg szinte mindent elérő kis belga, Eden Hazard fogja képviseltetni magát. A játékos elmondta, hogy hatalmas megtiszteltetés neki, hiszen egy apró faluból indult és ilyen sokáig jutott. A Champions Edition változatnak a frissen Bajnokok Ligáját nyerő Virgil van Dijk szerepel majd az elején. Az Ultimate Edition-nak még nem tudjuk ki lesz a borítóján, azonban szinte biztos, hogy az EA nemsokára leleplezi azt is.

Idén tényleg meg szeretnék újítani a legnépszerűbb focis szimulátort, erre tett egyik próbálkozás lesz majd a Volta, amely a FIFA Street-ben megismert utcai labdarúgást fogja visszavezetni a televíziók képernyőire. Továbbá a Pro Clubs-on és az alapvető játékmeneten is finomítani fognak majd, hogy a magas várakozásoknak idén is megfeleljen.

Még több a témában...

Ilyen lett volna a Half-Life spinoff és a Spielberg féle LMNO

Sinka Tamás

Augusztus végén érkezik a Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Fonyódi Dávid

Megérkezett a WRATH: Aeon of Ruin legújabb frissítése és bemutatkozott a Founder’s Edition Big Box kiadása

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat