Wide Screen
Image default
Gamer

Megvannak a FIFA 20 borítóinak sztárjai!

Az EA megmutatta, kik fognak szerepelni az idei FIFA borítóján.

Ahogy lenni szokott, az Electronic Arts így 1.5-2 hónappal a játék megjelenése előtt nyilvánosságra hozta az aktuális változat borítóján szerepelni fogó szupersztárokat. Kettő kiadásnak tudtuk meg a “címoldalán” domborító sztárját, még a harmadik még várat magára. Az EA Sports a Twitterén mutatta meg, kiket is várhatunk idén az ügyeletes játék elejére.

Az alap változatnak a borítóján a Real Madrid új szupersztárja, a Chelsea-ben egyénileg szinte mindent elérő kis belga, Eden Hazard fogja képviseltetni magát. A játékos elmondta, hogy hatalmas megtiszteltetés neki, hiszen egy apró faluból indult és ilyen sokáig jutott. A Champions Edition változatnak a frissen Bajnokok Ligáját nyerő Virgil van Dijk szerepel majd az elején. Az Ultimate Edition-nak még nem tudjuk ki lesz a borítóján, azonban szinte biztos, hogy az EA nemsokára leleplezi azt is.

Idén tényleg meg szeretnék újítani a legnépszerűbb focis szimulátort, erre tett egyik próbálkozás lesz majd a Volta, amely a FIFA Street-ben megismert utcai labdarúgást fogja visszavezetni a televíziók képernyőire. Továbbá a Pro Clubs-on és az alapvető játékmeneten is finomítani fognak majd, hogy a magas várakozásoknak idén is megfeleljen.

Még több a témában...

Az egyik legmenőbb party játék nemsokára mobilon is tiszeletét teszi.

Héja Szabolcs

JÁTÉKTESZT: Borderlands 3

Héja Szabolcs

Következő állomás: Trója!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább