Megvannak a FIFA 20 borítóinak sztárjai!

Az EA megmutatta, kik fognak szerepelni az idei FIFA borítóján.

Az EA megmutatta, kik fognak szerepelni az idei FIFA borítóján.

Ahogy lenni szokott, az Electronic Arts így 1.5-2 hónappal a játék megjelenése előtt nyilvánosságra hozta az aktuális változat borítóján szerepelni fogó szupersztárokat. Kettő kiadásnak tudtuk meg a “címoldalán” domborító sztárját, még a harmadik még várat magára. Az EA Sports a Twitterén mutatta meg, kiket is várhatunk idén az ügyeletes játék elejére.

Az alap változatnak a borítóján a Real Madrid új szupersztárja, a Chelsea-ben egyénileg szinte mindent elérő kis belga, Eden Hazard fogja képviseltetni magát. A játékos elmondta, hogy hatalmas megtiszteltetés neki, hiszen egy apró faluból indult és ilyen sokáig jutott. A Champions Edition változatnak a frissen Bajnokok Ligáját nyerő Virgil van Dijk szerepel majd az elején. Az Ultimate Edition-nak még nem tudjuk ki lesz a borítóján, azonban szinte biztos, hogy az EA nemsokára leleplezi azt is.

Idén tényleg meg szeretnék újítani a legnépszerűbb focis szimulátort, erre tett egyik próbálkozás lesz majd a Volta, amely a FIFA Street-ben megismert utcai labdarúgást fogja visszavezetni a televíziók képernyőire. Továbbá a Pro Clubs-on és az alapvető játékmeneten is finomítani fognak majd, hogy a magas várakozásoknak idén is megfeleljen.

Total
12
Shares
Previous Article
Vasember

Garantáltan könnyezni fogsz a Bosszúállók: Végjáték kivágott jelenetétől

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

Korábban nem látott képeket kaptunk a Bosszúállók: Végjátékból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!