Megvan az új Call of Duty címe!

Az eddigiektől eltérően egy teljesen váratlan lépést húztak a szériával kapcsolatban, amelyet már többen meg is erősítettek.

Az eddigiektől eltérően egy teljesen váratlan lépést húztak a szériával kapcsolatban, amelyet már többen meg is erősítettek.

Az elmúlt hetekben egyre több szó esett arról, hogy az Infinity Ward a Modern Warfare szériát viszi tovább a Call of Duty égisze alatt. A pletykák végül igaznak bizonyultak, mint azt egy videós szivárogtatásából megtudhattuk. Viszont nem éppen úgy, ahogy gondoltuk. Eléggé ingatag lábakon látszott állni a dolog, azonban már olyanok is megerősítették, mint a Kotaku riportere Jason Schreier.


Szóval tehát az új rész, a Call of Duty: Modern Warfare nevet kapja. Ez kicsit komplikálttá fogja tenni a dolgokat, hiszen a 2007-es eredeti verziót is így nevezték el. A pletykák szerint továbbá kapni fogunk egy igencsak mély és tartalmas kampányt, amelyet Activision játéktól már rég láthattunk. Az Eurogamer információ szerint május 30-án már be is fogjak jelenteni az új művet.

Total
8
Shares
Previous Article

[E3 2019] Mit tudunk eddig a Gears 5-ről?

Next Article

[E3 2019] Végre bemutatkozik a Bosszúállók játék?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!