Wide Screen
Image default
Gamer

Megvan az új Call of Duty címe!

Az eddigiektől eltérően egy teljesen váratlan lépést húztak a szériával kapcsolatban, amelyet már többen meg is erősítettek.

Az elmúlt hetekben egyre több szó esett arról, hogy az Infinity Ward a Modern Warfare szériát viszi tovább a Call of Duty égisze alatt. A pletykák végül igaznak bizonyultak, mint azt egy videós szivárogtatásából megtudhattuk. Viszont nem éppen úgy, ahogy gondoltuk. Eléggé ingatag lábakon látszott állni a dolog, azonban már olyanok is megerősítették, mint a Kotaku riportere Jason Schreier.


Szóval tehát az új rész, a Call of Duty: Modern Warfare nevet kapja. Ez kicsit komplikálttá fogja tenni a dolgokat, hiszen a 2007-es eredeti verziót is így nevezték el. A pletykák szerint továbbá kapni fogunk egy igencsak mély és tartalmas kampányt, amelyet Activision játéktól már rég láthattunk. Az Eurogamer információ szerint május 30-án már be is fogjak jelenteni az új művet.

Még több a témában...

Új előzetesen a Call of Duty: Mobile

Héja Szabolcs

Ilyen közel az új Call of Duty bejelentése?

Héja Szabolcs

Jövőhéten érkeznek a ókori zombik!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább