Megvan a Tomb Raider reboot főszereplője!

Nem kell már tovább találgatnunk, hogy ki fogja játszani az új Lara Croft kisasszonyt a vásznon, mert reggelre a Warner Bros. hivatalosan is bejelentette Alicia Vikandert.

Eddig mindenki azt hitte, hogy a Star Wars: The Force Awakens újdonsült sztárja fogja játszani a főszerepet a rebootban, de éjjel a Hollywood Reporter mindenkire rácáfolt, reggelre már a pletykának tűnő hír is teljes értékű cikk lett, ugyanis a filmstúdió kiállt a közönség elé, s bejelentette az új filmjének a sztárját.

Sokáig ment a találgatás, hogy vajon lesz-e, ha lesz, akkor ki játszhatja el a játékipar meghatározó alkotásának a filmes adoptációját, a Tomb Raider karaktert. A filmipar egyszer már bepróbálkozott a Tomb Raider filmmel, akkor még Angelina Jolie játszotta a főszerepet, de a félsikernek örvendő első részt csak bukás követte. Sokan csak azért mentek el megnézni a filmet, mert a bájos és csinos Jolie játszott benne.

Most újult erővel, ne felejtsük el azt sem, hogy 2013-ban a The Tomb Raider játéksorozat is újraindult, ami pokoli sikert könyvet el a játékiparban. Ergo, mindent adott a folytatáshoz, egy befutott remek játékelőzmény, és egy szexi svéd Oscar-díjas színésznő.

A filmet Roar Uthaug fogja rendezni, a forgatókönyvet pedig Geneva Robertson-Dworet szerkeszti, aki a 2013-as játékot fogja alapul venni az íráshoz. Reméljük, hogy sikerül jó szkriptet írni, mert az utóbbi Transformers filmek nem arattak nagy sikert a nézők körében (ő jegyezte a Transformers szkripteket is).

A filmet már jövő évben szeretnék bemutatni, így ideje munkába is állni, ha már a stáb összeállt. Legkorábban 2017 őszén, de inkább télen kerülhet a Tomb Raider reboot a mozikba.

[polldaddy poll=9402303]

Total
0
Shares
Previous Article

Jövő héten jön az Amerika kapitány: Polgárháború

Next Article

Félig már felvették a Star Wars: Episode VIII részt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!