Chaos Walking

Megvan a Chaos Walking új bemutatója, amihez még egy klipet is kaptunk a filmből

Ismét kitűzték Tom Holland és Daisy Ridley sci-fijének a bemutatóját.

A Lionsgate stúdió végre kijelölte az időpontot, hogy mikor tervezi bemutatni Doug Liman rendező feldolgozását a nagysikerű Chaos Walking című regényből. A filmet már évekkel korábban leforgatták, sőt, majdnem a teljes filmet újravették egy másik rendezővel néhány éve, de különféle okok miatt eddig nem akart összejönni a premier. Több alkalommal is eltolták Tom Holland és Daisy Ridley páros közös filmjét.

A film bemutatóját korábban 2021 elejére tűzték ki, mivel azonban a jelenlegi körülmények miatt kockázatos lett volna moziba küldeni a kasszasikert, ezért a Lionsgate úgy döntött, hogy inkább két hónappal eltolják, s csak 2021. március 5-én debütál az adaptáció, természetesen a mozikban. Bár voltak arról pletykák, hogy VOD-formában lesz a bemutató, mégis a mozik mellett voksoltak, méghozzá IMAX minőségben élvezhetjük majd a kalandot, amihez most kaptunk is egy klipet a filmből, amikor Holland karaktere találkozik Ridleyével.

Ha nem lett volna elég az első jelenet a filmből, akkor néhány új képet is mellékeltek a videó mellé.

Todd Hewitt (Holland) történetét követhetjük nyomon a filmben, aki egy közeli baleset után rátalál egy Viola (Ridley) nevezetű lányra az erdőben – ő az első lány az életében, akivel találkozik. Találkozásunk sok zűrzavarhoz vezet majd, mint amikor Viola megismerkedik A Hanggal, egy titokzatos entitással, ami lehetővé teszi, hogy mindenki és mindenkorra lássa Todd gondolatait. Todd szerint minden rendben lesz, de amikor Viola élete veszélybe kerül, mindent kockára tesz, hogy segítsen barátján.

Total
3
Shares
Previous Article
Kevin Hart

A hírek szerint Kevin Hart, a Jumanji sztárja lehet Roland az élőszereplős Borderlands-filmben

Next Article

Cyberpunk 2077 botrány: Tettünk egy ígéretet a játékosoknak...

Related Posts