Wide Screen
Image default
Játékok

Megvan a Borderlands 3 megjelenési dátuma?

A hivatalos bemutatón nem mondtak sokat a játékról, azonban úgy néz ki lehet elrejtettek valamit az előzetesében a megjelenéssel kapcsolatban.

Nemrég láthattuk a Borderlands 3 bejelentő előzetesét, amely a gamer világnak egységesen tetszett, hiszen egy legendás sorozat került folytatásra. Volt egy pár baki a bemutatás során, azonban úgy néz ki most pár figyelmes ember megtalált benne egy apró rejtett utalást.

Egy Reddites felhasználó jelezte, hogy a trailer bizonyos részein számok találhatók meg a tornyok tetején. Ezek a karakterek a 10 és az 1. Mivel az amerikai formátumot használják, így a teóriák szerint tehát a játékot Október 1-jén vehetjük kezünkbe. A Gearbox ugyan semmit nem mondott eddig a megjelenési dátumról, sőt úgy a játékról általánosságban sem sokat. Fontos tény lehet, hogy az első Borderlands és a The Pre Sequel is szintén a tizedik hónapban tette tiszteletét.

Természetesen elég csupán érdekességképpen kezelni, jövőhét szerdán már a kiadó fog leleplezni több tényt a játékról.

Még több a témában...

Lássuk hát a Borderlands 3 egy pár új funkcióját

Héja Szabolcs

Nagyon sokáig játszhatunk majd a Borderlands 3-al

Héja Szabolcs

Mely játékok lesznek ott az E3-on?

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon