Főoldal Játékok Megvan a Borderlands 3 megjelenési dátuma?
Játékok

Megvan a Borderlands 3 megjelenési dátuma?

A hivatalos bemutatón nem mondtak sokat a játékról, azonban úgy néz ki lehet elrejtettek valamit az előzetesében a megjelenéssel kapcsolatban.

509
bord33 1

A hivatalos bemutatón nem mondtak sokat a játékról, azonban úgy néz ki lehet elrejtettek valamit az előzetesében a megjelenéssel kapcsolatban.

Nemrég láthattuk a Borderlands 3 bejelentő előzetesét, amely a gamer világnak egységesen tetszett, hiszen egy legendás sorozat került folytatásra. Volt egy pár baki a bemutatás során, azonban úgy néz ki most pár figyelmes ember megtalált benne egy apró rejtett utalást.

Egy Reddites felhasználó jelezte, hogy a trailer bizonyos részein számok találhatók meg a tornyok tetején. Ezek a karakterek a 10 és az 1. Mivel az amerikai formátumot használják, így a teóriák szerint tehát a játékot Október 1-jén vehetjük kezünkbe. A Gearbox ugyan semmit nem mondott eddig a megjelenési dátumról, sőt úgy a játékról általánosságban sem sokat. Fontos tény lehet, hogy az első Borderlands és a The Pre Sequel is szintén a tizedik hónapban tette tiszteletét.

bord

Természetesen elég csupán érdekességképpen kezelni, jövőhét szerdán már a kiadó fog leleplezni több tényt a játékról.

Szerző
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Lionsgate
Filmek

CinemaCon: A Lionsgate bemutatója

Volt minden a Lionsgate előadásában a CinemaConon: horror, akció, dráma és életrajzi...

Borderlands
Előzetesek

A galaxis őrzői hangulatát idézi a Borderlands első előzetese

Látványos és szórakoztató lett a Borderlands előzetese.

Borderlands
Filmek

Bemutatták az első képeket a Borderlands-filmből

A Borderlands előzetese előtt kaptunk egy kis ízelítőt a filmből.