Főoldal Sorozatok Megtalálták A nemzet aranya Disney+ sorozatának női főszereplőjét
Sorozatok

Megtalálták A nemzet aranya Disney+ sorozatának női főszereplőjét

A nemzet aranya sorozat gyártása jövő évben indul.

604
A nemzet aranya

Az év elején kaptunk hírt, miszerint a Disney berendelt egy 10 epizódot számláló sorozatot A nemzet aranya franchise-hoz. A sorozaton Jerry Bruckheimer, A nemzet aranya című filmsorozat producere, valamint Marianne és Cormac Wibberley eredeti írók dolgoznak. Bruckheimer korábban úgy írta le ezt a tévésorozatot, mint “ugyanaz a koncepció, de fiatal szereplőgárdával”.

A korábbi beszámolók szerint a sorozat olyan időszerű témákat fog érinteni, mint például az identitás, a közösség, a történelmi szerzőség és a hazaszeretet, s mindezt Jess Morales női főszereplő szemszögéből elmesélve. Azt korábban a készítők elárulták, hogy a két filmből egyik szereplő sem fog visszatérni a sorozatba, de hangulat hűek maradnak a filmekhez. Most azonban megtudtuk, hogy Lisette Alexis fogja alakítani a főszereplőt. A színésznő hivatalos közösségi oldalán üzent is a rajongóknak, hogy a Disney+ hamarosan elhozza A nemzet aranyát.

A Disney+ streamingszolgáltatóra érkező A nemzet aranya című sorozat főszerepére Alexist választották. Alexis nemrég játszott a We Need to Do Something című horrorfilmben és a Total Eclipse című drámasorozatból is ismerős lehet. A Deadline jelentése szerint Alexis Jess Morales-t fogja alakítani, a főszereplőt, aki válaszokat keres a családjával kapcsolatban, valamint egy elveszett pánamerikai kincset. A sorozat forgatása jövő év elején kezdődik.

In Lisette Alexis Disney s National Treasures Found Their Lead in His own books

A jövőben nemcsak sorozatot kapunk, mert érkezik majd a harmadik film is Book of Secrets (A titkok könyve) és az eredeti szereplőgárdával. Nicolas Cage oldalán többen is visszatérnek a sokat halogatott folytatásban. A nemzet aranya 3. részét 2008 óta húzzák, de tavaly megerősítést kapott, hogy fejlesztés alatt áll a film.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események