Főoldal Filmek Megszólalt Mark Wahlberg, hogy számíthatunk-e még az Uncharted 2. részére?
Filmek

Megszólalt Mark Wahlberg, hogy számíthatunk-e még az Uncharted 2. részére?

Két évvel az Uncharted bemutatója után még mindig nem tudni, készül-e folytatás belőle.

420
Uncharted
Forrás: Sony Pictures

Mark Wahlberg szerint az Uncharted 2. fejlesztésével nem álltak le és egészen jól állnak a dolgok. A videojáték-adaptációk manapság már olyan gyakoriak, mint a szuperhősfilmek, különösen, hogy a számítógépes játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak és arra Hollywood is felfigyelt, hogy mekkora üzlet van bennük.

A The Last of Us halmozta az elismeréseket az HBO feldolgozásában, több díjat bezsebelt, és minden idők egyik legnagyobb sorozatává nőheti ki magát. Persze nem mindegyik feldolgozás volt hatalmas siker. Az Uncharted kereskedelmi siker volt, több mint 400 millió dollárt hozott a kasszáknál, de a Rotten Tomatoes kritikákat gyűjtő oldalán mindössze 40%-os pontszámot ért el. Nem túl hízelgő a PlayStation egyik legnagyobb franchise-ának, különösen azok után, hogy egy évtizedbe telt, mire elkészült a film.

Mindazonáltal úgy tűnik, a Sony továbbra is elkötelezett a Tom Holland vezette franchise folytatása iránt. Semmi biztatót nem hallottunk a második részről az első rész 2022-es bemutatója óta, bár a készítők bizakodóak. A The Directnek nyilatkozva Mark Wahlberg megerősítette, hogy az Uncharted 2. fejlesztésével nem álltak le, és már a forgatókönyvön is dolgoznak. Még nem készül el, de több ötletük is van arra, hogy merre folytatódjék a történet. Wahlberg azt is megerősítette, hogy amennyiben elkészül a film, akkor Sully jellegzetes bajuszát viselné.

Sokféle ötletet hallottam már. Tudom, hogy valaki írt egy forgatókönyvet, és még mindig dolgoznak rajta, és abban a filmben végig bajuszt viselnék. És ez így van rendjén, bár a stáblista alatti jelenetben már látható volt a karakterem jellegzetes bajusza. Elég sok időt töltöttem azzal, hogy megnövesszem, mert megpróbáltak műbajuszt csinálni, de nem működött. Egyszerűen nincs meg bennem a kellő önbizalom, hogy műbajusszal álljak a kamerák elé. Olyan érzés, mintha egy nagy darab ragasztószalag lenne a számon, és nevetségesnek érzem magam. Csodálom azokat a színészeket, akik parókát, protézist, sminket és minden ilyesmit el tudnak viselni magukon. Egyszer már viseltem protézist, de az már régen volt.

Mark Wahlberg

A készítők láthatóan nem mondtak le a második részről, de jó kérdés, hogy mikor valósulhat meg. Tom Holland szünetet tart a színészkedésben, és ha egyszer visszatér, várhatóan a következő nagy projektje a cím nélküli új Pókember-film lesz. De nincs még kőbe vésve semmi, hiszen Holland többször is elmondta, hogy csak azért nem fog visszatérni a szerepbe, hogy legyen egy negyedik film.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Naughty Dog
PlayStation

Min dolgozik a Naughty Dog?

Vajon új The Last of Us, Uncharted vagy valami teljesen új készülhet?

Uncharted
Filmek

Az Uncharted producerét kérdezték, hogy készül a folytatás?

Az Uncharted befejezése felvezette a folytatást, de mikor készülhet el?