Megnézhetjük, milyen lesz a lopakodás és a harc a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales-ben

Ügyes, erős, gyors, de legfőképp láthatatlan.

Már egy hónapot sem kell várnunk a PlayStation következő nagy exkluzívjára, a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales marketinggépezete pedig teljes gőzzel útjára indult. Az Insomniac Games kifejezetten sok információt osztott meg a napokban, és sok sikert kívánunk annak, aki megpróbálja felülmúlni Spider-Cat bejelentését.

A legfrissebb anyagot a Game Informer magazin szállította, akik a hónapban kiemelt figyelmet szentelnek Miles kalandjának, ugyanis az ifjú hálószövő még a nyomtatott újság borítójára is rákerült. A másfél perces, exkluzív videóban szemügyre vehetjük a játék két fontos elemét, a lopakodást és a harcrendszert. Miles képességei számtalan lehetőséget rejtenek magukban. Azáltal, hogy képes láthatatlanná válni, illetve méreggel sokkolni ellenségeit, sokkal szélesebb repertoárból válogathatunk majd, mint Petert irányítva.

Már csak hetek kérdése, hogy újra Pókember bőrébe bújhassunk. November 12-én a PlayStation 4 közönsége, a konzol rajtját, azaz november 19-ét követően pedig a PlayStation 5 játékosok is kideríthetik, miféle kalamajkába keveredett ezúttal Miles Morales.

Total
0
Shares
Previous Article
Pókember

A Sony Pictures is reagált a Tobey Maguire és Andrew Garfield casting pletykáira a Pókember 3.-nál

Next Article
Luke Skywalker

George Lucas is megölte volna Luke Skywalkert a saját Star Wars VIII. részben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!