x
Close


Közelgő események

Filmek

Megkezdődött a Pókember: Hazatérés forgatása

További három új színészt is szerződtek még a Pókember új részére, amelynek forgatása a héten vette kezdetét.

Megkezdődött a Pókember: Hazatérés forgatása
  • Publishedjúnius 21, 2016

További három új színészt is leszerződtek még a Pókember új részére, amelynek forgatása a héten vette kezdetét.

A kritikusok és rajongók is egyaránt örültek Tom Holland csatlakozásához a Marvel Univerzumhoz. Az új Pókemberrel már találkozhattunk az Amerika kapitány: Polgárháború filmben, de ott alig kapott feladatot, nem sokat volt a vásznon. A bemutatkozása zseniális volt, így most mindenki azt várja, hogy végre a saját filmje is bemutatkozzon.

A Hollywood Reporter számolt be a hírről, hogy további három fiatal új karakterrel is találkozhatunk majd a Hazatérés című filmben. Az újak név szerint Isabella Amara, Jorge Lendeborg Jr. és J.J. Totah, akik szintén csatlakoztak a Holland-féle Pókember reboothoz. Vélhetően ők is Peter Parker gimis osztálytársai lesznek, de ezek csak találgatások, hivatalos információt a szereplőkről még nem kaptunk a Marvel Studios-tól. Azt viszont tudjuk, hogy az új színészek mellett Donald Glover, Martin Starr és Logan Marshall-Green is ott lesz a filmben.

Jon Watts rendező először beszélt a nyilvánosságnak a Pókember: Hazatérés-moziról a The Daily Beastnek. A rendező kitért a szereplőválogatásra is, eddig mi történt a filmmel, valamint hogy Peter Parker Queensben él, és csak úgy van értelme New Yorknak, ha változatos színészi gárdával dolgoznak.

Peter Parker középiskolába megy Queensben, és Queens az egyik, ha nem a legváltozatosabb hely a világon. Csak azt akartam, hogy mindez tükrözze azt, ahogy valójában fest.

A szerepek leosztása utána  rendező kitért arra is, hogy elstartolt a Pókember: Hazatérés forgatása, bár a Marvel ezt nem kommentálta a sajtóban eddig még. Tom Holland is elsütött egy fotót az első napról, amit gyorsan Instagram oldalán publikált is. A fényképen az látszik, amint „Peter” feliratú szék karfáján támaszkodik.

First day on the job and I already got my chair ??#SpiderMan :Homecoming

✌️ (@tomholland2013) által közzétett fénykép,

Az első nap a munkában, és már meg is kaptam a székem! #SpiderMan:Homecoming.

Bő egy évük van, hogy a filmet elkészítsék, mert az új hálószövőt 2017. július 7-én fogják bemutatni a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.