Főoldal Játékok Megjelent a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
Játékok

Megjelent a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Végre megjelent a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

509

Végre megjelent a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A megjelenés alkalmából a Ubisoft egy új élőszereplős „What Makes a Ghost” előzetest is kiadott, ami rögtön az akció közepébe csöppenti a nézőket. Az ösztönös és durva érzelmeket erős filmszerű stílusban megragadó rövidfilm bemutatja, ahogy a Szellemek prédából vadásszá válnak.

https://youtu.be/DArsf0vW4Vk

 A Ubisoft Paris fejlesztésében készült Breakpoint egy változatos és ellenséges nyílt világban játszódó katonai TPS, ami teljesen egyedül, vagy kooperatívan akár négyen is játszható. Felfedezhetitek Aurora rejtélyes szigetét, ahol a legmodernebb építészeti remekművek és a természet legvadabb, még megszelídítetlen oldala találkozik. Ez a sziget ad otthont a dróngyártó technológiai óriás Skell Technology cégnek, ami azonban rossz kezekbe kerül, és megszakad vele minden kapcsolat. Az árulóvá lett egykori Szellemekből álló csoport, a Cole D. Walker ezredes vezette Farkasok átvették az uralmat a sziget felett, gyilkológépekké programozták át a Skell drónjait, és készen állnak, hogy bevessék őket, bármennyi áldozatot is szedjenek.

Nomad és a Szellemek egy felderítő küldetésre indulnak, de helikopterüket találat éri. Sérülten, támogatás nélkül és ellenfelekkel a nyomukban. A játékosok egy intenzív katonai élmény részesei lehetnek, ahogy a túlélésért küzdenek, kiiktatják a Farkasokat és visszaszerzik az Auroa feletti irányítást. A sziget változatos terepviszonyainak megpróbáltatásai mellett a játékosok túlélő képességeit olyan új kihívások teszik próbára, mint a meredek lejtők, a halmozódó sérülések és a fáradtság. Az akadályokon való átjutáshoz és küldetésük teljesítéséhez a játék teljes szabadságot biztosít rengeteg taktikai lehetőséggel és eszközzel, köztük számos új katonai funkcióval. A játékosok többek között felkaphatják ellenfeleik vagy csapattársaik testét, beleolvadhatnak a környezetbe és tábort állíthatnak fel, ahol módosíthatják felszerelésüket, kasztot válthatnak és finomhangolhatják stratégiájukat.

 Emellett ezúttal a játék PvP módja, a Ghost War integrálva lett a Breakpoint élménybe. Az új megosztott fejlődési rendszerrel minden játékos ugyanazon karaktert viheti tovább és fejlesztheti a PvE és PvP módokban, megtartva kasztját, képességeit, testreszabási tárgyait és fegyvereit. A kiegyensúlyozott élmény érdekében a PvP mód specifikus finomhangolásokat is tartalmaz, hogy valóban csak a játékosok képessége számítson. A Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint megjelenése azonban még csak a kezdet, a játékosokra ugyanis tömérdek post-launch tartalom és rendszeres frissítések várnak. Az első Epizód keretében megérkezik a Project Titan, a játék első raidje, új Frakció küldetések, PvP frissítések és egy új kaszt, a mérnök, valamint ezzel együtt élesedik az első élő esemény is a Terminátor főszereplésével. A második és harmadik Epizód két további Kalandot, két új kasztot, számos PvP frissítést, új endgame tartalmakat és még több élő eseményt tartogat. A játékosok számára emellett 14 napi küldetés is elérhető lesz, amik friss taktikai kihívások elé állítják őket a hatalmas nyílt világban.

A Year 1 Pass hozzáférést biztosít az összes Year 1 Kalandhoz és jutalmaikhoz, köztük egy hetes korai hozzáférést adva a három új kaszthoz és azonnal feloldva a Siren’s Call küldetést, valamint a Special Operations Forces Pack csomagot. Az első Epizód, az Operation Greenstone mától elérhető.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.