Megjelent a Ghost Recon Breakpoint launch trailere is

Egy hangulatos launch trailerrel borzolja a kedélyeket a(z) Ubisoft még a Breakpoint megjelenése előtt.

Egy hangulatos launch trailerrel borzolja a kedélyeket a(z) Ubisoft még a Breakpoint megjelenése előtt.

Igazán tűkön ülve várjuk már mi a Ghost Recon Breakpointot, ugyanis az eddigi alkotások is igazán minőségire sikeredtek és ahogy a helyzet most áll, ez sem lesz kivétel. A kalandozások Aurorában érdekesek lesznek, ráadásul a(z) Ubisoft még egy előzetessel is megspékelte a várakozást most.

A Launch trailerben megtapasztalhatjuk a játék esszenciáját és nemsokára kinyírhatjuk a Cole D. Walker-t, aki a játékban a főellenség szerepében tetszeleg előttünk. Egyes pletykák szerint valakinek már a bétában sikerült őt megölnie, azonban szinte biztos, hogy a(z) Ubisoft javítja ezt a rajtra és nem lesz lehetőségünk rögtön likvidálni őt. Nem lenne azonban meglepő a franciáktól, ha ilyen lehetőséget is elénk raknának, ugyanis a Far Cry 4 is tartalmazott egy olyan endinget, amelyhez akár 15 perc játékkal is hozzá tudtunk férni. Valószínűleg azonban itt csak mezei bugról volt szó a játék béta verzióját tekintve.

Nagyon várjuk már, hogy végre szabadon kalandozhassunk Aurorában és megoszthassuk Veletek is a gondolataikat a játékról. Látványos és szórakoztató móka lesz ez, ha minden úgy sül el, ahogy a franciák tervezték. A Ghost Recon Breakpoint október 4-én (azaz pénteken) fog érkezni a főbb platformokra (PC, Xbox, PlayStation és majd valamikor Google Stadiára is tiszteletét teszi).

Total
5
Shares
Previous Article
Zombieland

Megérkezett a Zombieland: A második lövés új, magyar nyelvű előzetese

Next Article

Csökkent a PlayStation Now ára

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!