Főoldal Játékok Megjelent a Ghost Recon Breakpoint launch trailere is
Játékok

Megjelent a Ghost Recon Breakpoint launch trailere is

Egy hangulatos launch trailerrel borzolja a kedélyeket a(z) Ubisoft még a Breakpoint megjelenése előtt.

510

Egy hangulatos launch trailerrel borzolja a kedélyeket a(z) Ubisoft még a Breakpoint megjelenése előtt.

Igazán tűkön ülve várjuk már mi a Ghost Recon Breakpointot, ugyanis az eddigi alkotások is igazán minőségire sikeredtek és ahogy a helyzet most áll, ez sem lesz kivétel. A kalandozások Aurorában érdekesek lesznek, ráadásul a(z) Ubisoft még egy előzetessel is megspékelte a várakozást most.

A Launch trailerben megtapasztalhatjuk a játék esszenciáját és nemsokára kinyírhatjuk a Cole D. Walker-t, aki a játékban a főellenség szerepében tetszeleg előttünk. Egyes pletykák szerint valakinek már a bétában sikerült őt megölnie, azonban szinte biztos, hogy a(z) Ubisoft javítja ezt a rajtra és nem lesz lehetőségünk rögtön likvidálni őt. Nem lenne azonban meglepő a franciáktól, ha ilyen lehetőséget is elénk raknának, ugyanis a Far Cry 4 is tartalmazott egy olyan endinget, amelyhez akár 15 perc játékkal is hozzá tudtunk férni. Valószínűleg azonban itt csak mezei bugról volt szó a játék béta verzióját tekintve.

Nagyon várjuk már, hogy végre szabadon kalandozhassunk Aurorában és megoszthassuk Veletek is a gondolataikat a játékról. Látványos és szórakoztató móka lesz ez, ha minden úgy sül el, ahogy a franciák tervezték. A Ghost Recon Breakpoint október 4-én (azaz pénteken) fog érkezni a főbb platformokra (PC, Xbox, PlayStation és majd valamikor Google Stadiára is tiszteletét teszi).

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars Outlaws
BREAKINGJátékok

Alvilági kalandot ígér a Star Wars Outlaws új előzetese

Han Solóhoz méltó gazfickó történetben lehet részünk a játékban.

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.