Megjelent a eFootball PES 2020

Megérkezett a FIFA legnagyobb versenytársa is, aki minden eddiginél jobb alkotást ígér.

Megérkezett a FIFA legnagyobb versenytársa is, aki minden eddiginél jobb alkotást ígér.

A Konami Digital Entertainment B.V. bejelentette, hogy az eFootball PES 2020 már országszerte kapható PS4-re és Xbox One-ra, valamint digitálisan PC-re is a Steam rendszerén keresztül. A nyár folyamán a KONAMI számos bejelentést tett a játék E3-as bemutatása óta. A vállalat első partnerklubjával, az FC Barcelonával való együttműködés megújítása mellett további partneri együttműködéseket kötött vagy újított meg, olyan csapatokkal, mint az Arsenal FC, a Manchester United, az FC Bayern, vagy a Juventus FC – és Európán kívül további partnerekkel is.

 Ezen partneri együttműködéseknek hála az eFootball PES 2020 az egyetlen olyan focis videojáték, ahol lehetőség van a Seria A bajnokaival, a Juventus FC-vel is játszani, azok hivatalos mezében és stadionjában, az Allianz Stadiumban. Ezen felül az FC Bayern Allianz Arénája, valamint az FC Barcelona Camp Nou-ja teljes egészében exkluzív tartalom a KONAMI idei játékában. A vállalat büszke arra, hogy az FC Barcelonánál játszó Lionel Messi, a Juventus FC-nél játszó Miralem Pjanic, az FC Bayern csapatát erősítő Serge Gnabry, valamint a Manchester United Scott McTominay-a mind szerepel a játék Standard változatának borítóján.

„Az eFootball PES 2020 a piac egyetlen olyan focis videojátéka, melyben a Juventus FC ikonikus Allianz stadionjában lehet játszani, és ez az egyetlen játék, melyben olyan egyéb legendás stadionok is szerepelnek, mint az FC Bayern Allianz Arénája, valamint az FC Barcelona Camp Nou-ja, ezen felül pedig a globális csapatok reprezentációja az olyan országok ligáiban is erősödött, mint Latin-Amerika, Oroszország és Törökország.” -Jonas Lygaard

 

Az idei epizódban, az eFootball PES 2020-ban látott újdonságok:

FINESSE DRIBBLE – Az eFootball PES 2020 egyik újdonsága a Finesse Dribble, ami egy haladó technika, mellyel rendkívüli sebességgel kígyózhatsz át a védők között. A világszerte elismert középpályással, Andrés Iniestaval szorosan együttműködve fejlesztett Finesse Dribble olyan technikai érzékkel ruházza fel a játékosokat, melynek köszönhetően magasabb szintű technikákkal és különleges tudatossággal járhatnak túl az ellenfelek eszén.

ÉLD ÁT A RIVALIZÁLÁST – A Matchday nem csak a labdarúgás legnagyobb meccseinek és legismertebb rivalizálásainak látványos megörökítéséről szól, hanem kompetitív formába önti a futball kultúra esszenciáját, ami kiemel a nézőtérből egyenesen a pályára. Állj a két különböző oldal egyikére a heti események kezdetén, mely során minden tökéletesen leadott passzoddal és káprázatos góloddal pontokat szerezve járulsz hozzá oldalad győzelméhez. Játssz PES újoncok vagy tapasztalt veteránok oldalán, és dolgozzatok együtt, hogy megszerezzétek az előnyt oldalatoknak minden eseményen még a döntő előtt.

INTERAKTÍV DIALÓGUS RENDSZER – Az eFootball PES 2020 újdonsága a Master League interaktív dialógus rendszere, ami a te kezedbe adja a gyeplőt, ha a sztori előre lendítéséről van szó. Válaszd a személyiségedhez illő reakciót az új filmszerű átvezetőknél, hogy megalkosd saját Master League történeted.

ÁTDOLGOZOTT LÁTVÁNYVILÁG – A játékmenet számos változtatásával az eFootball PES 2020 játékbeli pillanatai teljesen új élményt nyújtanak, melyekhez egy új kameranézet is társul, ami igazán remek közvetítő élményt biztosít. Az eFootball PES 2020 egy vadonatúj vizuális identitását és modern látványvilágot mutat be, ami süt már a legelső képkockáról is. A rendszeres tartalomfrissítések és az új dinamikus menük biztosítják, hogy mindent megtapasztalj, amit csak az eFootball PES 2020 kínál.

A LEGNAGYOBB LICENCEK – Több mint 400 csapat és több mint 10,000 játékos irányítható, úgy mint a Manchester United, az FC Bayern, vagy a Juventus FC – utóbbi teljes egészében exkluzív az eFootball PES 2020-ban.

TOVÁBBI FUNKCIÓK – Feljavított átviteli mechanikák, kontextus-érzékeny lövéspontosság, realisztikusabb védelem, szándékos szabálytalanság, adaptív játékos interakciós rendszer a játékosok személyiségének szimulálása érdekében, és sok más.

EURO 2020 DLC – A 2020 második negyedévében érkező ingyenes frissítésként érkező új európai tartalom és játékmód az UEFA EURO 2020 bajnokságot ünnepli és dolgozza fel. További információk később várhatók.

Total
12
Shares
Previous Article
Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld lehet Kate Bishop a Sólyomszem-minisorozatban

Next Article
The Witcher

A Netflix véletlenül elárulta, hogy mikor fogják bemutatni a The Witcher-sorozatot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!