Főoldal Játékok Megint iszonyatosan jól járhatnak az Xbox felhasználók
Játékok

Megint iszonyatosan jól járhatnak az Xbox felhasználók

Úgy néz ki, egy legendás széria összes játéka fogja megvetni a lábát a Game Pass keretei között.

160
Resident Evil

Szinte már le sem kell írni, mekkora üzlet a játékosok és a kiadók számára is az Xbox Game Pass előfizetése. Egyre több játék érkezik már megjelenésekor is oda és eljutottunk arra a szintre, hogy nem csupán belsős alkotásokról beszélhetünk. Ilyen volt például az Outriders is, amely külsős létére érkezett a megjelenése napján és sokkal nagyobb sikert tudott így elérni, mint amúgy sikerült volna neki.

Érdekes dolog kezdett el terjedni a neten, mert már mindenki számára kiderülhetett, hogy a Capcom a Sony-val dolgozik szorosabban a Resident Evil Village megvalósítása során. Ez feltűnhetett akár a Maiden demoból, vagy a mostani kipróbálható verziók idejéből és abból is, hogy hivatalos nyilatkozatok alapján a PS5-ön lesz összességében a legjobb élmény ez az új rettegés.

Egy új pletyka szerint ugyanis még a holnapi nap folyamán be fogják jelenteni, hogy az összes eddigi Resident Evil játék részét fogja képezni az Xbox Game Pass-nek. Hatalmas dolog lenne ez, hiszen a legendás széria nem kis erősítést jelentene a szolgáltatásnak, főleg akkor, hogyha a kettő és a három tekintetében a friss változatokat is elérhetővé tennék ott. Nem tudjuk mennyi igaz ebből, de nem is kell már olyan sokat várnunk rá, hogy kiderüljön. Nagyon gyorsan és erőteljesen terjeszkedik az Xbox és ez külön öröm az ipar számára, ugyanis úgy néz ki, hosszú idő után tényleges versenyhelyzet alakul ki itt is.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Dragon's Dogma 2
Játékok

Márciusban jön a Dragon’s Dogma 2

A Capcom nagy sikerű akció-szerepjátéka végre folytatást kap.

Xbox Inworld AI
Játékok

Mesterséges intelligenciával könnyítené az Xbox a játékfejlesztést

A Microsoft új partneri megállapodásával új mesterséges intelligencia eszközöket használhatnak az Xbox...

Metal Gear Solid Delta Snake Eater
BREAKINGJátékok

Mozgás közben is látható végre a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

A Metal Gear Solid 3 remake változatából végre gameplayt is láthattunk.