x
Close


Közelgő események

Játékok

Megint iszonyatosan jól járhatnak az Xbox felhasználók

Úgy néz ki, egy legendás széria összes játéka fogja megvetni a lábát a Game Pass keretei között.

Megint iszonyatosan jól járhatnak az Xbox felhasználók
  • Publishedmájus 3, 2021

Szinte már le sem kell írni, mekkora üzlet a játékosok és a kiadók számára is az Xbox Game Pass előfizetése. Egyre több játék érkezik már megjelenésekor is oda és eljutottunk arra a szintre, hogy nem csupán belsős alkotásokról beszélhetünk. Ilyen volt például az Outriders is, amely külsős létére érkezett a megjelenése napján és sokkal nagyobb sikert tudott így elérni, mint amúgy sikerült volna neki.

Érdekes dolog kezdett el terjedni a neten, mert már mindenki számára kiderülhetett, hogy a Capcom a Sony-val dolgozik szorosabban a Resident Evil Village megvalósítása során. Ez feltűnhetett akár a Maiden demoból, vagy a mostani kipróbálható verziók idejéből és abból is, hogy hivatalos nyilatkozatok alapján a PS5-ön lesz összességében a legjobb élmény ez az új rettegés.

Egy új pletyka szerint ugyanis még a holnapi nap folyamán be fogják jelenteni, hogy az összes eddigi Resident Evil játék részét fogja képezni az Xbox Game Pass-nek. Hatalmas dolog lenne ez, hiszen a legendás széria nem kis erősítést jelentene a szolgáltatásnak, főleg akkor, hogyha a kettő és a három tekintetében a friss változatokat is elérhetővé tennék ott. Nem tudjuk mennyi igaz ebből, de nem is kell már olyan sokat várnunk rá, hogy kiderüljön. Nagyon gyorsan és erőteljesen terjeszkedik az Xbox és ez külön öröm az ipar számára, ugyanis úgy néz ki, hosszú idő után tényleges versenyhelyzet alakul ki itt is.

https://www.youtube.com/watch?v=vXM0VzI2N4U
Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.