Wide Screen
Image default
Játékok

Megint friss információkat kaptunk a Call of Duty Modern Warfare multijáról

További érdekes hírek láttak napvilágot a megújuló Call of Duty Modern Warfare kapcsán.

Az első fontosabb részlet, hogy a stúdió nem tervez egyelőre Battle Royale módot a játékhoz. A Black Ops 4 talán legsikeresebb része volt a Blackout így joggal merül fel a kérdés, innen miért is hagyják ki? A választ a multiplayerért felelős dizájner adta meg, aki szerint ebben a műben inkább a szériában már-már hagyományos elemeket próbálják meg visszaadni a közösség számára. Nem zárkóztak ugyan el a Battle Royale-től, azonban egyelőre kivették a pakliból. Ha ilyen jól jövedelmező lesz a mód a jövőben is, valószínűsíthetően érkezni fog ilyen a Modern Warfare-hez is.

Másik ilyen hírfoszlány a játékok összességét már egészen érintő mini-map körül forog. A multiban a megszokott pályarajz helyett egy iránytűt láthatunk majd, ami egészen ellene megy az eddig látható trendnek. Ez ugyan meg fogja jelölni, hogy hol bukkantak fel az ellenfeleink, azonban még így is valószínűleg sokaknak nehezebb lesz a tájékozódás. Többek szerint ez a játék belassulásához fog vezetni és rengeteg játékos alkalmazza majd a sunyítva gyilkoló taktikát. A fejlesztők ugyanakkor elmondták, hogy ők egy taktikusabb felfogást akarnak adni a többjátékos résznek is. Meglátjuk majd hogyan fogja ez befolyásolni a játékmenetet a való életben.

A Call of Duty Modern Warfare újragondolt változata október 25-én fogja tiszteletét tenni PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Még több a témában...

A Hidegháborúban játszódna az új Call of Duty is?

Héja Szabolcs

Megvan az új Call of Duty címe!

Héja Szabolcs

[Gamescom 2019] Call of Duty Modern Warfare alfa-teszt a hétvégén!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább