Főoldal Filmek Megerősítették, hogy készül a Netflix Power Rangers univerzuma
Filmek

Megerősítették, hogy készül a Netflix Power Rangers univerzuma

A Netflix hivatalosan is együttműködik a Hasbroval a Power Rangers univerzumán.

444
Power Rangers

Miután a 2017-es reboot nem hozta meg a várt sikert, a Hasbro folytatta a munkálatokat, hogy javítsa a franchise esélyeit a modern popkultúrában és a szuperhős rajongók köreiben. A Hasbro tavaly megvásárolta az Entertainment One-t, azzal a céllal, amivel a játékgyártó a hagyományos tartalom és filmezés egyik vezetőjévé vált.

Korábban is voltak már hírek a Power Rangers franchise folytatásáról, hogy készül egy új film, ami méghozzá a régi nagy klasszikust idézi majd. A cég most többféle tartalomra vonatkozóan is megállapodást kötött a Netflix-szel, kiemelten a Power Rangersre koncentrálva. Tavaly arról számoltak be, hogy a The End of the F*** World írója, Jonathan Entwistle lesz az univerzum élén, most pedig az EOne’ Global Television elnöke, Michael Lombardo beszélt a fejleményekről a Deadline-nak.

Mikor Jonathannel létrehoztuk a Power Rangerst, univerzumépítésre törekedtünk.

Ez nem csak egy műsor, a műsorokat filmek követik, gyerekműsorok. Egy jó partner írót találtunk neki, és már el is kezdtek dolgozni. Lekopogom, a Netflix izgatott, mi is izgatottak vagyunk, reméljük hamarosan lesznek újabb híreink.

A Power Rangers mindig virágzott a kis képernyőkön, így érthető, hogy a Netflixet választotta a Hasbro a franchise felélesztésére. A franchise gyorsan fejlődött az évek alatt, különböző Power Rangers variációkkal, szóval a világ legnagyobb streamingszolgáltatója sokszínű közönsége jót fog tenni a Hasbronak és természetesen a széria renoméjának, ami kissé megkopott az elmúlt néhány évben. Azt majd meglátjuk, hogy más Hasbro műsorok, mint a Transformers vagy a G.I. Joe is felkerülnek-e a streaming platformra.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...

Vaják
Sorozatok

Liam Hemsworth brutálisan jól fest Ríviai Geralt szerepében a Vaják első hivatalos fényképén

Az első hivatalos kép mellé befutott a Vaják 4. évadának teaser előzetese...