Power Rangers

Megerősítették, hogy készül a Netflix Power Rangers univerzuma

A Netflix hivatalosan is együttműködik a Hasbroval a Power Rangers univerzumán.

Miután a 2017-es reboot nem hozta meg a várt sikert, a Hasbro folytatta a munkálatokat, hogy javítsa a franchise esélyeit a modern popkultúrában és a szuperhős rajongók köreiben. A Hasbro tavaly megvásárolta az Entertainment One-t, azzal a céllal, amivel a játékgyártó a hagyományos tartalom és filmezés egyik vezetőjévé vált.

Korábban is voltak már hírek a Power Rangers franchise folytatásáról, hogy készül egy új film, ami méghozzá a régi nagy klasszikust idézi majd. A cég most többféle tartalomra vonatkozóan is megállapodást kötött a Netflix-szel, kiemelten a Power Rangersre koncentrálva. Tavaly arról számoltak be, hogy a The End of the F*** World írója, Jonathan Entwistle lesz az univerzum élén, most pedig az EOne’ Global Television elnöke, Michael Lombardo beszélt a fejleményekről a Deadline-nak.

Mikor Jonathannel létrehoztuk a Power Rangerst, univerzumépítésre törekedtünk.

Ez nem csak egy műsor, a műsorokat filmek követik, gyerekműsorok. Egy jó partner írót találtunk neki, és már el is kezdtek dolgozni. Lekopogom, a Netflix izgatott, mi is izgatottak vagyunk, reméljük hamarosan lesznek újabb híreink.

A Power Rangers mindig virágzott a kis képernyőkön, így érthető, hogy a Netflixet választotta a Hasbro a franchise felélesztésére. A franchise gyorsan fejlődött az évek alatt, különböző Power Rangers variációkkal, szóval a világ legnagyobb streamingszolgáltatója sokszínű közönsége jót fog tenni a Hasbronak és természetesen a széria renoméjának, ami kissé megkopott az elmúlt néhány évben. Azt majd meglátjuk, hogy más Hasbro műsorok, mint a Transformers vagy a G.I. Joe is felkerülnek-e a streaming platformra.

Total
9
Shares
Previous Article
Pókember: Nincs hazaút

Tényleg a Pókember: Nincs hazaút lesz a leghosszabb Pókember-film

Next Article
Pókember: Nincs hazaút

Tom Holland a Pókember: Nincs hazaút után is marad az MCU Pókembere és újabb trilógiát jelentettek be

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!