Wide Screen
Image default
Előzetesek

Megérkezett az Ocean’s 8 első trailere

Megnézhetitek a teljesen női szereplőkkel újra bootolt Ocean széria legújabb részének bemutatóját.

Már magyar nyelven is elérhető a Warner Bros. Pictures és a Village Roadshow Pictures közös filmjének első kedvcsinálója, Sandra Bullock főszereplésével.

2018 nyarán újra összecsapnak a hullámok az Ocean’s filmek tengerén, ugyanis Debbie Ocean (Sandra Bullock) megpróbálja kirabolni a New York-ban rendezett, sztároktól és ékszerektől hemzsegő Met Gálát. A börtönből való szabadulás után az első komolyabb feladat (ahogyan ez lenni szokott) a csapat összeállítása: Lou (Cate Blanchett); Nine Ball (Rihanna); Amita (Mindy Kaling); Constance (Awkwafina); Rose (Helena Bonham Carter); Daphne Kluger (Anne Hathaway); és Tammy (Sarah Paulson) alakítja az alapcsapatot, de Matt Damon is cameo-zik egyet a filmben. Mellettük még James Corden, Dakota Fanning, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Anna Wintour, Adrianna Lima és Katie Holmes fog feltűnni kisebb-nagyobb szerepekben.

A filmet az Oscar-jelölt Gary Ross (Éhezők viadala, Seabiscuit) jegyzi, az Olivia Milch-csel közösen írt forgatókönyve alapján.

A mozikban 2018 júniusában debütál majd.

A kérdés talán sokakban felmerül: valóban szükségünk van erre a filmre? Nos, ezt csak az idő fogja eldönteni, de addig is kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is. Várjátok a filmet?

Még több a témában...

Woody Harrelson bejelentkezett egy Marvel-filmért

Kévés Bence Mihály

Magyarul is nagyon zúzós lett a Thor: Ragnarök előzetese

Kévés Bence Mihály

Koncepciós rajzokon pillanthatjuk meg elsőként Helát és a Hulkot a Thor: Ragnarökből

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább