x
Filmek

Megérkezett az első poszter a Pókember: Hazatérés filmhez

Az első poszterét kapta meg a legújabb Peter Parker film, ami a Hazatérés címet viseli.

Megérkezett az első poszter a Pókember: Hazatérés filmhez
  • Publishedaugusztus 17, 2016

Az első poszterét kapta meg a legújabb Peter Parker film, ami a Hazatérés címet viseli.

Múlt hónapban a film rendezője, Jon Watts a „csillagjaival” közösen megjelent a Comic-Con-on, ahol az első jelenetet is bemutatták a filmből. Sajnos ezt a tesaser videót a mai napig nem mutatták be a nagyérdeműnek, nem tudjuk, hogy mit tartalmazott az a kis intró. Ha videót nem is, annál több képet kaptunk már a forgatásról, és a stábtagokról. A képek között volt Tom Holland új vagány szerkója is – amit a hírek szerint Stark még menőbb fegyverekkel szerel fel -, ami minden eddigi próbálkozásnál jobban hasonlít a képregényekből megismert hálószövő jelmezre.

Az éjjel érkezett azonban az első olyan poszter, melyen Pókember, azaz Tom Holland tűnik fel, természetesen fejjel lefelé pózban. A Magic Las Vegas show-n kapták lencsevégre a fenti képet, és gyorsan meg is osztották Twitter-en. Az esemény a mi nappal vette kezdetét, így könnyen megeshet, hogy további hírek látnak napvilágot a napokban, s talán a Marvel hivatalosan is bemutatja a posztert majd. Bár erre kevés esély van, mert a Sony Pictures nem jelent meg az idei Comic-Con-on, és a stúdió továbbra sem hajlandó beszélni a filmről.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.