Főoldal BREAKING Megérkezett az első előzetes a Colin Farrell főszereplésével készült a Pingvin-sorozathoz
BREAKINGElőzetesek

Megérkezett az első előzetes a Colin Farrell főszereplésével készült a Pingvin-sorozathoz

Bemutatták a Pingvin nagy előzetesét.

238

A Max közzétette a Warner Bros. Television és a DC Studios gyártásában készülő, idén ősszel debütáló sorozat, a Pingvin új teaser előzetesét. A DC Studios nyolc epizódból álló drámasorozatának főszereplője a Colin Farrell által alakított Oz Cobb (azaz „a Pingvin”) lesz.

A széria a Batman című nagyszabású bűnügyi saga történetét folytatja, amelyet Matt Reeves filmrendező kezdett el a Warner Bros. Pictures globális kasszasikerével, a Batmannel. Középpontjában a filmből ismert, Farrell által alakított karakter áll.

Stáblista: A sorozat executive producerei Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, Lauren LeFranc forgatókönyvíró és showrunner, Craig Zobel, az első három epizód rendezője, valamint Bill Carraro. A Bob Kane és Bill Finger által a DC számára megalkotott karaktereken alapuló A PINGVINt a Reeves’s 6th & Idaho Productions és a Dylan Clark Productions gyártja a Warner Bros. Televisionnel együttműködésben, a Reevesszel és a 6th & Idahóval kötött átfogó szerződés keretében. További executive producer: Daniel Pipski.

Colin Farrell mellett a szereplők táborát erősíti még Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown és Michael Zegen.

Pontos megjelenési időpontot nem kaptunk a sorozathoz, mindössze ráerősítette David Zaslav korábban tett kijelentésére, hogy valamikor 2024 őszén tűzik műsorra a Maxon.

Pingvin
Forrás: Warner Bros.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...