Wide Screen
Előzetesek

Megérkezett az AZ: Második fejezet legújabb előzetese

Annak ellenére, hogy a Warner Bros. kihagyja a 50. Comic-Cont, a rendezvény előestéjén bemutatták az AZ: Második fejezet legújabb trailerét.

Stephen King világsikerű regényadaptációjának legutóbbi feldolgozását még 2017-ben mutatták be a nagyérdeműnek, és rögtön a zsáner egyik legnagyobb bevételét produkálta a maga 700 millió dolláros bruttó bevételével. A számok meggyőzték a stúdiót, hogy elkészítsék a regény második részét, melyben a gyerekek felnőtt alakjai térnek vissza, hogy felvegyék a harcot az AZ-zal.

Az AZ: Második fejezet előzetesét már hónapokkal korábban bemutatták, ami lényegében egy klip volt a filmből, a szerda este azonban a San Diego-i Comic-Con előestéjén a Warner Bros. és a New Line Cinema lerántotta a leplet az új trailerről.

Az előzetes mellé egy új poszter is dukál:

AZ: Második fejezet

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint…

27 évente a gonosz visszatér Derry városba, Maine-be, ezért közel három évtizeddel az első film cselekményei után az Az második részében visszatérnek az első rész felnőtt karakterei. A karakterek régóta nem találkoztak egymással, mindenki külön utakat járt eddig.

Főszerepben Jessica Chastain (Beverly Marsh), James McAvoy (Bill Denbrough), Isaiah Mustafa (Mike Hanlon), Jay Ryan (Ben Hanscom), James Ransone (Eddie Kaspbrak), Bill Hader (Richie Tozier) és Andy Bean (Stan Uris). Természetesen mellettük visszatér az első rész főszereplője, Pennywise bohóc is, akit ezúttal is Bill Skarsgård színész alakít majd a jövő ősszel érkező második fejezetben.

Az AZ: Második fejezet bemutatója Amerikában 2019. szeptember 6-án lesz.

Még több a témában...

Ennyire ijesztő még nem volt Krajcáros bohóc

Kévés Bence Mihály

Magyar szinkronnal is megnézhető a következő Stephen King adaptáció, az Álom Doktor első előzetese

Kévés Bence Mihály

Az Őrzők visszatérnek, a Comic-Conon debütált a Watchmen előzetese is

Kurdics Zoltán Gábor

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább