Főoldal Előzetesek Megérkezett a Zombieland: A második lövés új, magyar nyelvű előzetese
Előzetesek

Megérkezett a Zombieland: A második lövés új, magyar nyelvű előzetese

Két héttel a Zombieland: A második lövés bemutatója előtt új, magyar nyelvű előzetest kaptunk a várva várt folytatáshoz.

505

Két héttel a Zombieland: A második lövés bemutatója előtt új, magyar nyelvű előzetest kaptunk a várva várt folytatáshoz.

Csaknem 10 évet kellett várnunk, hogy a Sony Pictures bemutassa a Zombieland: A második lövést, de miután Ruben Fleischer rendező többedmagával visszatért a franchise élére, hogy elkészítsék a csapat következő nagy kalandját a zombilakta Amerikának.

A direktor mellett nemcsak hogy az eredeti szereplőkkel, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin főszereplésében várhatjuk a második részt, de még Rhett Reese és Paul Wernick a Deadpool forgatókönyvírói is elfogadták a felkérést, hogy David Callaham (Wonder Woman 1984) hathatós közbenjárásával elkészítsék a Zombieland: A második lövés forgatókönyvét.

Ugyanakkor az új rész a régi főszereplőkön kívül számos új karaktert is felsorakoztat, akiket Zoey Deutch, Avan Jogia, Rosario Dawson, Thomas Middleditch és Luke Wilson kelt életre a filmvásznon, ráadásként pedig az első rész Szellemirtós cameoja után Dan Aykroyd és Bill Murray is tiszteletét teszi a kalandban.

A káosszal sújtott Amerikát járva, ami a Fehér Háztól egészen a déli vidékekig kiterjed, a zombivadászok új zombikkal találják szembe magukat, amik az első rész óta fejlettebbek lettek, miközben új túlélőkkel is találkoznak. De a csapatnak leginkább a növekvő fájdalmaikkal kell szembenézniük.

Zombieland: A második lövés bemutatója október 17-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Szegény párák
Filmek

A legjobb filmnek járó díjra is jelölt Szegény párák hamarosan elérhető lesz Disney+-on

Az Oscar-díjat nyert Szegény párák hamarosan streamelhető a Disney+-on.

Szörnyella
Filmek

Emma Stone jó hírekkel szolgált a Szörnyella folytatásával kapcsolatban

Két éve nem hallottunk már a Szörnyella folytatásáról.

Pókember - A pókverzumon át
Filmek

Emma Stone megszólalásig hasonlít a pókverzumos Gwen Stacyre

Emma Stone új frizurájával megszólalásig hasonlít a pókverzumos Gwen Stacyre.