Wide Screen
Image default
Előzetesek

Megérkezett a Zombieland: A második lövés új, magyar nyelvű előzetese

Két héttel a Zombieland: A második lövés bemutatója előtt új, magyar nyelvű előzetest kaptunk a várva várt folytatáshoz.

Két héttel a Zombieland: A második lövés bemutatója előtt új, magyar nyelvű előzetest kaptunk a várva várt folytatáshoz.

Csaknem 10 évet kellett várnunk, hogy a Sony Pictures bemutassa a Zombieland: A második lövést, de miután Ruben Fleischer rendező többedmagával visszatért a franchise élére, hogy elkészítsék a csapat következő nagy kalandját a zombilakta Amerikának.

A direktor mellett nemcsak hogy az eredeti szereplőkkel, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin főszereplésében várhatjuk a második részt, de még Rhett Reese és Paul Wernick a Deadpool forgatókönyvírói is elfogadták a felkérést, hogy David Callaham (Wonder Woman 1984) hathatós közbenjárásával elkészítsék a Zombieland: A második lövés forgatókönyvét.

Ugyanakkor az új rész a régi főszereplőkön kívül számos új karaktert is felsorakoztat, akiket Zoey Deutch, Avan Jogia, Rosario Dawson, Thomas Middleditch és Luke Wilson kelt életre a filmvásznon, ráadásként pedig az első rész Szellemirtós cameoja után Dan Aykroyd és Bill Murray is tiszteletét teszi a kalandban.

A káosszal sújtott Amerikát járva, ami a Fehér Háztól egészen a déli vidékekig kiterjed, a zombivadászok új zombikkal találják szembe magukat, amik az első rész óta fejlettebbek lettek, miközben új túlélőkkel is találkoznak. De a csapatnak leginkább a növekvő fájdalmaikkal kell szembenézniük.

Zombieland: A második lövés bemutatója október 17-én lesz.

Még több a témában...

Végre filmcímet kapott a Venom 2., sajnos azonban eltolták a bemutatót

Kévés Bence Mihály

A Paramountnál landoltak Damien Chazelle következő filmjének jogai

Vigh Martin

Újabb képek szivárogtak ki Emma Stone Szörnyella de Frászáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat