Főoldal Játékok Megérkezett a WRATH: Aeon of Ruin legújabb frissítése és bemutatkozott a Founder’s Edition Big Box kiadása
Játékok

Megérkezett a WRATH: Aeon of Ruin legújabb frissítése és bemutatkozott a Founder’s Edition Big Box kiadása

Konzolokra látogat a Quake motoros FPS.

458

A KillPixel Games, a 3D Realms és a 1C Entertainment kiadta az eredeti Quake motorjával életre keltett dark fantasy-horror FPS, a WRATH: Aeon of Ruin korai hozzáférésű változatának második frissítését, valamint felfedte Founder’s Edition Big Box kiadását.

A műfaj csodálatos történelmét a modern elvárásokhoz igazítva, a 3D Realms, a 1C Entertainment és a Killpixel Games lövöldözős alkotása tökéletes jelölt a Founder’s Edition Big Box kiadásra, amiből mindössze 500 példány fog készülni, és a http://wrath.game/ oldalon már elő is rendelhető. A kiadás tartalma:

  • Limitált Founders Edition Big Box
  • WRATH: Aeon of Ruin CD-ROM-on
  • „The Art of Wrath” művészeti könyv
  • A játék zenéi (szerezte Andrew Hulshult)
  • USB meghajtó exkluzív digitális tartalmakkal
  • 5 fém ellenség figura
  • Kétoldalú poszter
  • Exkluzív matricák

A játék második jelentős frissítése mától elérhető, ami új pályákkal, fegyverekkel és ellenfelekkel bővíti a játékot. Felfedezhetjük egy kihalt vallási szekta egykori otthonát és az alatta megbúvó földalatti hálózatát. Lávával teli árkok, kőkamrák és profán oltárok emlékeztetnek egy elfeledett világ borzalmaira. Foltosra égethetjük a húst olvadt fémmel a Slag Cannon ágyúval. Megtanulhatunk félni a sétáló katlan Opressor erejétől, ami képes olvadt sziklákat záporozni.
A korai hozzáférésű változatának tartalmi ütemterve továbbá betekintést ad abba, hogy a játékosok mire számíthatnak a megjelenéséig. Lesznek itt új, pusztító mordályok, könyörtelen ellenfelek, titkokkal teli pályák és sok más. Az egész évre tervezett újdonságokkal a játékosok új játékszerek egész sorával kísérletezhetnek majd a megjelenésig.

„A fejlesztés során teljesen beleszerettünk a WRATH: Aeon of Ruin-ba és azt szeretnénk, hogy a lehető legjobb játék legyen” mondta Frederick Schreiber, a 3D Realms alelnöke és a játék producere. „Ugyan később készülünk el vele, mint szerettük volna, de mivel rajongóink imádják, így megalkottuk a Founder’s Edition Big Box kiadást, valamint kiadtuk részletes és átlátható ütemtervünket.”
A játékosok által imádott – több, mint 550 Nagyon Pozitív értékeléssel Steam-en – WRATH: Aeon of Ruin 2021. február 25-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re, utóbbira pedig már elérhető korai hozzáférésben is.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.