Rambo

Megérkezett a Rambo V – Utolsó vér első előzetese

Isten irgalmazzon annak, aki háborgatni meri a nyugdíjas John Rambot, teljes megsemmisülést ígér a Rambo V – Utolsó vér a bajkeverőknek.

Isten irgalmazzon annak, aki háborgatni meri a nyugdíjas John Rambot, teljes megsemmisülést ígér a Rambo V – Utolsó vér a bajkeverőknek.

Sylvester Stallone akciófilmekkel robbant be a köztudatban, nevezetesen ezekből egyet éppen Rambonak hívnak, amit még 1982-ben mutattak be a nagyérdeműnek. Azóta a filmszéria több folytatást is kapott, ezekből a negyedik részt pedig több mint egy évtizeddel ezelőtt, idén pedig ötödik alkalommal látjuk Stallonét az ikonikus John Rambo szerepében.

Miután múlt héten a Cannes-i Filmfesztiválról már kiszivárgott egy rossz minőségű Rambo V előzetes, a Lionsgate stúdió ma végérvényesen is elérhetővé tette a legújabb rész első előzetesét. Sylvester Stallone pontosan úgy tér vissza legendás szerepében, ahogy azt mindenki elvárta a franchisetól: könyörtelen, akció dús és erőszakos.

Brutális folytatás van kilátásban, hiszen ahogy a készítők elárulták, a film cselekménye a mexikói határ közelében játszódik majd, amikor is a helyi drogkartell elrabolja egyik barátja lányát, így a Vietnami háborút is megjárt hős magáénak tudja a harcot, s a lány megmentésére indul. Elkezdődik a háború, ami brutálisan sok vért von magam után.

Meglehetősen merész húzás ez a színésztől, hogy egy 35 éves franchiset hoz vissza a mozikba, de ha valaki képes meglepetést okozni, akkor az Stallone lehet. Emlékezzünk csak a Rockyra, amit 2015-ben a színész visszahozott a mozikba Creed: Apollo néven, és mekkora sikert aratott az USA-ban. Az már más kérdés, hogy a világ más országait annyira nem érdekelte a történet, de a Creed minden tekintetben sikeresnek tudhatja magát.

Rendezői teendőket Adrian Grunberg látja el, aki Matthew Cirulnick és Stallone forgatókönyvéből dolgozik, mások mellett olyan színészek kapnak még szerepet a Rambo V – Utolsó vér alkotásban, mint Sergio Peris-Mencheta, Hugo Martinez és Paz Vega.

A Rambo V – Utolsó vér amerikai bemutatója szeptember 20-án lesz.

Total
31
Shares
Previous Article

Visszatér a sikerei helyszínére a Call of Duty!

Next Article

A Marvel Moziverzum következő fő történetszála az Annihilation lesz?

Related Posts
Wide Screen YouTube