Wide Screen
Image default
Előzetesek

Megérkezett a Pókémon – Pikachu, a detektív első előzetese

Talán senkinek sem kell bemutatnunk, hogy mi az a Pókémon, mindenki találkozott már vele, éppen ezért elég a fecsegésből, lássuk a Pókémon – Pikachu, a detektív első előzetesét.

Pár éve hatalmas siker volt a Pókémon Go című játék, ami kis időn belül meghódította a világot, mást sem lehetett hallani, mint megyek Pókémonra vadászni. A Legendary Pictures stúdió ezt az óriási hypot igyekszik meglovagolni, bár a Pókémon – Pikachu, a detektív nem annak a játéknak az adaptációja lesz, amihez most bemutatták az első előzetest. A trailert ki más is osztotta volna meg a rajongókkal, mint Ryan Reynolds – valljuk be őszintén, tőle az efféle ökörség nem áll távol.

A felvétel próbálja bemutatni a két főhőst, Timet (Justice Smith), aki nemrég elvesztette édesapját és most próbálja megtalálni helyét egy különös világban, abban ahol az emberek és a Pokémonok együtt élnek, pont úgy, mint a rajzfilmben. Éppen, amikor már minden reménye elfogyott, hogy saját maga is megtalálja a Pokémonját, találkozik a kis Pikachuval (akit Ryan Reynolds szólaltak meg a filmben), akivel rögtön egymásra találnak, igaz barátok lesznek a folytatásban.

Természetesen a filmben Pikachu mellett számos másik Pókémon feltűnik majd még, köztük Psyduck, Squirtle és Mr. Mime is, és még sok más, akikkel most az első előzetesben nem volt szerencsénk találkozni. De hogy ne csak a szereplőkről beszéljünk, ejtsünk pár szót magukról a színészekről, Justice Smith mellett szerepet vállal még Kathryn Newton, Ken Watanabe, Suki Waterhouse, Chris Geere, Rita Ora és Bill Nighy.

A Pókémon – Pikachu, a detektív bemutatója 2019. május 10-én lesz a tengerentúlon.

Még több a témában...

Pierce Brosnan kapta Kábel szerepét a Deadpool 2-ben?

Czanik Gergely

BRÉKING: Jön a Deadpool és Kábel vezette X-Force spin-off!

Ryan Reynolds sem hagyta szó nélkül Tim Miller rendező távozását

Czanik Gergely

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább