Close


Közelgő események

BREAKING Előzetesek

Megérkezett a Jumanji: A következő szint első előzetese!

Kora délután a Sony Pictures bemutatta a nagysikerű Jumanji franchise következő szintjét, mely ott folytatódik, ahol abbamaradt a Vár a dzsungel.

  • PublishedJuly 1, 2019

Kora délután a Sony Pictures bemutatta a nagysikerű Jumanji franchise következő szintjét, mely ott folytatódik, ahol abbamaradt a Vár a dzsungel.

Dwayne Johnson korábban már leleplező fotót tett közzé a Jumani: Vár a dzsungel folytatásáról, melyben elárulta, hogy a harmadik részben a játék új helyszínekre repíti el a főszereplőket, amiket most a trailerben is láthatunk.

A Jumanji: A következő szint alcímre keresztelt folytatás első ízelítője újabb szórakozást garantál, és miközben visszatérünk a dzsungelben, eddig nem látott új helyszínekre is ellátogatnak majd a második részből megismert avatarok, amiket ismét Dwayne Johnson (Dr. Smolder Bravestone), Kevin Hart (Franklin Finbar), Jack Black (Sheldon Oberon professzor) és Karen Gillan (Ruby Roundhouse) kelt életre a filmvásznon, azonban új belépőként köszönthetjük Danny Glover és Danny DeVito színészeket is a történetben.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint a történet…

A Jumanji: A következő szintben a csapat visszatér, de a játék megváltozott. Miközben visszatérnek Jumanjiba, hogy megmentsék saját avatarjaikat, felfedezik, hogy semmi sem az, mint amire számítottak. Annak érdekében, hogy játékosok megmeneküljenek a világ legveszélyesebb játékából, ismeretlen részekkel kell megbarátkozniuk, valamint felderíteniük, kezdve a száraz sivatagtól egészen a havas hegyekig.

A Jumanji: A következő szint országos bemutatója december 12-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.