Wide Screen
Image default
Filmek

Dwayne Johnson forgatási képet osztott meg a Jumanji 3-ról

Az új képből sokat nem tudtunk meg a Jumanji: Vár a dzsungel folytatásából, csakhogy egészen szórakoztató kalandban lesz részünk év végén.

Az új képből sokat nem tudtunk meg a Jumanji: Vár a dzsungel folytatásából, csakhogy egészen szórakoztató kalandban lesz részünk év végén.

Napjaink egyik legnagyobb színésze, Dwayne Johnsonnak nemcsak arra jut ideje, hogy kasszasikerekben színészkedjen, hanem aktív legyen a közösségi oldalakon is. A Szikla becenevet viselő hollywoodi sztár Instagram-oldalán tett közzé friss képet a Jumanji franchise harmadik részéről, melyben azt is megerősítette, hogy az atlantai stúdióban véget ért a munka, és stábot várja a forró dzsungel.

Ahogy a Vár a dzsungel alcím is mutatja, a történet elsősorban a dzsungelben játszódott, de talán Johnson posztja arra utalhat, hogy a harmadik rész is valami hasonló egzotikus helyszínre viheti a szereplőket, ami egy másik izgalmas és szórakoztató kalandot ígér.

Még sok munka vár, de valami egészen jó és szórakoztató dologban lesz részük a nézőknek idén karácsonykor.

Johnson márciusban már mutatott képet a Jumanji 3 munkálatairól, de a film történetét szigorú titoktartás előzi meg, semmit sem tudunk a folytatásról, hogy ezúttal milyen feladatokkal kell szembenézniük a főszereplőknek, és sajnos a kékháttéres díszlet sem visz közelebb a megoldáshoz, hogy milyen jeleneteket forgathattak a Georgia államban található filmstúdióban.

A mások mellett Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan szereplésében készülő harmadik rész december 13-án debütál a mozikban, egy héttel a J.J. Abrams Star Wars: Episode IX befejező része előtt, azonban ha a második rész elsöprő sikeréből indulunk ki, akkor a Sonynak nem lehet oka félni, hiszen még Az utolsó Jedik sem tudta megszorongatni a Vár a dzsungelt két éve.

Még több a témában...

Jack Black csatornáján élesben mozog a Psychonauts 2

Szarka Roland

Egy jelentés szerint 2021-ig nem tudják elkezdeni a Black Adam forgatását sem

Kévés Bence Mihály

Karen Gillan számára is rejtély Nebula jövője A galaxis őrzői vol. 3. részben

Horváth Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat