x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Megérkezett a John Wick: 4. felvonás magyar szinkronos előzetese

A rajongók kedvenc bérgyilkosa visszatért, jövőre mozikban a John Wick 4. része.

  • Publisheddecember 23, 2022

Az idei San Diego-i Comic-Conon Keanu Reeves meglepte a rajongókat egy kis ízelítővel a John Wick: 4. felvonásból, a jelenlévőknek bemutatták az első felvételeket Chad Stahelski társaságában a negyedik részből. A teaser előzetest végül november elején osztották meg a világgal, most pedig a várva várt folytatás magyar szinkronos előzetest kapott.

A negyedik rész lesz az első olyan film, amin nem dolgozott Derek Kolstad, mert ezúttal Shay Hatten és Michael Finch vette át az írói feladatokat. A film forgatása még 2021 júniusában kezdődött, a főforgatás pedig októberben fejeződött be. A forgatásokra Európában, Japánban és New Yorkban került sor, a koronavírus-járvány miatt azonban többször is el kellett tolni a premiert, ám jövőre érkezik a várva várt folytatás.

Ősszel hírt kaptunk arról, hogy Keanu Reeves és Ian McShane csatlakozik a Ballerina című spinoff-film szereplőgárdájához. A projekten Len Wiseman, az Underworld és a Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed rendezője dolgozik, a címszereplőt pedig napjaink egyik legfelkapottabb színésznője, Ana de Armas formálja meg. Az utolsó filmben már láttuk a karaktert néhány pillanatra, a jövőre érkező filmben pedig azt láthatjuk, hogyan lett az egykori táncosból profi bérgyilkos.

A júliusban bemutatott előzetesben még több fegyvert, kardpárbajt, éjszakai klubot és kutyákat ígértek nekünk, az új trailer pedig mindezt elhozza, sőt, megduplázza a tétet azzal, hogy még több epikus akciójelenetet láthatunk benne. Wick Párizs utcáira és múzeumaiba látogat, valamint sivatagi jeleneteket is kapunk. A trailer azzal zárul, hogy csak “egy kiút van” és “nincs visszaút”, ami árulkodó lehet, hogy mivel végződik a film. Vajon Wick egyáltalán élve kijut-e innen?

Az említett film bemutatóját még nem lőtte be a stúdió, ellenben a John Wick: 4. felvonás a tervek szerint jövőre, 2023. március 23-án kerül a magyar mozikba. A folytatásban visszatér Reeves mint címszereplő, mellette pedig Ian McShane, valamint Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Clancy Brown, Marko Zaror, Scott Adkins, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson és Rina Sawayama is szerepel.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.