x
Előzetesek

Előzetest kapott a John Wick: 4. felvonás, vérből és akcióból itt sem lesz hiány

John Wick nem kegyelmez senkinek, aki ujjat húz vele.

Előzetest kapott a John Wick: 4. felvonás, vérből és akcióból itt sem lesz hiány
  • Publishednovember 10, 2022

Az idei San Diego-i Comic-Conon Keanu Reeves meglepte a rajongókat egy kis ízelítővel a John Wick: 4. felvonásból, a jelenlévőknek bemutatták az első felvételeket Chad Stahelski társaságában a negyedik részből. A teaser előzetest eddig nem osztották meg a közösségi felületen, most azonban a Lionsgate közzétette az első előzetest Keanu Reeves főszereplésével készült negyedik részhez.

A negyedik rész lesz az első olyan film, amin nem dolgozott Derek Kolstad, mert ezúttal Shay Hatten és Michael Finch vette át az írói feladatokat. A film forgatása még 2021 júniusában kezdődött, a főforgatás pedig októberben fejeződött be. A forgatásokra Európában, Japánban és New Yorkban került sor, a koronavírus-járvány miatt azonban többször is el kellett tolni a premiert, ám jövőre érkezik a várva várt folytatás.

A hét elején kaptuk a hírt, hogy Keanu Reeves és Ian McShane csatlakozik a Ballerina című spinoff-sorozat szereplőgárdájához. A projekten Len Wiseman, az Underworld és a Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed rendezője dolgozik, a címszereplőt pedig napjaink egyik legfelkapottabb színésznője, Ana de Armas formálja meg. Az utolsó filmben már láttuk a karaktert néhány pillanatra, a jövőre érkező sorozatban pedig azt láthatjuk, hogyan lett az egykori táncosból profi bérgyilkos.

A júliusban bemutatott előzetesben még több fegyvert, kardpárbajt, éjszakai klubot és kutyákat ígértek nekünk, az új trailer pedig mindezt elhozza, sőt, megduplázza a tétet azzal, hogy még több epikus akciójelenetet láthatunk benne. Wick Párizs utcáira és múzeumaiba látogat, valamint sivatagi jeleneteket is kapunk. A trailer azzal zárul, hogy csak “egy kiút van” és “nincs visszaút”, ami árulkodó lehet, hogy mivel végződik a film. Vajon Wick egyáltalán élve kijut-e innen?

Az említett sorozat bemutatóját még nem lőtte be a stúdió, ellenben a John Wick: 4. felvonás a tervek szerint jövőre, 2023. március 24-én kerül a mozikba. A folytatásban visszatér Reeves mint címszereplő, mellette pedig Ian McShane, valamint Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Clancy Brown, Marko Zaror, Scott Adkins, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson és Rina Sawayama is szerepel.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.