Wide Screen
Image default
Játékok

Megérkezett a Hitman 2 júliusi roadmap-je

Ebben a hónapban is tovább bővül a Hitman 2 tartalmakkal, amelyeket a mai napon leleplezett a Warner.

Ma végre felfedte a Warner, milyen tartalmakat is várhatunk a Hitman 2-höz így a nyár derekán. A nagy melegben kellemes felüdülés leülni a képernyő elé és egy kicsit elmerülni a 47-es ügynök legújabb kalandjaiban, melyek most július hónapban tovább bővülnek, ráadásul ki is ruccanunk egy picit ebből a melegből egy egészen hideg tájra.

DLC-ket és ingyenes frissítéseket egyaránt várhatunk az egyik kedvenc bérgyilkosunkhoz. Új Sniper Assassin pályát kapunk, amely a “The Prison” névre hallgat. Ez a meleg nyárból egyenesen a fagyos szibéria tájára kalauzolja el a játékost. A tundrás pályát július 30-ától tölthetjük le az Expansion Pack keretén belül. Feloldható itt a Druzhina 34 ICA Arctic mesterlövész puska és rengeteg tartalom is várja az egyszeri felhasználót.

A rendkívül népszerű Hitman 2 már így is rengeteg frissítést és kiegészítőt kapott, amely kellően változatossá teszi a bérgyilkos ténykedését. Szinte minden létező módon elintézhetjük a kijelölt áldozatot, de olyan játékmódokkal is bővült a második rész, mint a Sniper Assassin és a Ghost. Remek értékelései vannak a játéknak, aki eddig még nem próbálta mindképpen érdemes egy esélyt adni neki, főleg ha esetlegesen megvolt az első rész is.

Még több a témában...

Elismerő szavakkal illette a Diablo IV-et az első rész designere

Héja Szabolcs

JÁTÉKTESZT: Contra: Rogue Corps

Ragács András

Együtt retteghetjük végig a Man of Medant

Fonyódi Dávid

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább