Megérkezett a csábítás új iskolája!

Végre megjelent a legendás játék felújított változata, amely rengeteg extrával érkezik.

Végre megjelent a legendás játék felújított változata, amely rengeteg extrával érkezik.

Az ATLUS örömmel jelenti be, hogy a 2011-es díjnyertes Catherine felújított és kibővített változata, a Catherine: Full Body már kapható PlayStation 4-re. Húzd fel szívecskékkel tarkított bokszered és mássz az életedért Vincent szerepében, rémálmokkal és csábításokkal teli kalandjában!

 Nézzük meg gyorsan pár fő jellemzőjét!

    Egy egész alakos felújítás: A 2011-es Catherine magával ragadó története sosem látott formában tér vissza. A Catherine: Full Body feljavított grafikával és játékmenettel, teljesen új zenékkel, javított többjátékos lehetőségekkel, valamint sok más újdonsággal várja a játékosokat egy csábítóan új csomagban.

   Szerelmi háromszögből szerelmi kör: Fedezd fel a rejtélyes, amnéziás Rin köré felépülő teljesen új történetszálakat. A tucatnyi új átvezetőn és animált videón keresztül még jobban elmerülhetsz Vincent bonyolult jelenében és múltjában.

    Izzasztó fejtörők igény szerint: Még több kihívásra vágysz? A Catherine: Full Body több, mint 500 fejtörőt tartalmaz, vagyis több mint kétszer annyit, mint az eredeti játék. Emellett a Remix mód komplex, összekapcsolt blokkokat ad a már ismerős pályákhoz, melyek meghódításához így új technikákra és stratégiákra lesz szükséged.

    Nyugi ez nem csalás: Szeretnél csak a történetre koncentrálni? A Safety módban átugorhatod a fejtörőket, és hátradőlve élvezheted Vincent tragikus történetét. 

A Catherine: Full Body számos vadonatúj átvezetőt, animált videót és teljesen új történetszálat tartalmaz. Az eredeti Catherine főbb szinkronszínészei a felújításban is visszatérnek, köztük:

  • ·         Troy Baker, mint Vincent, a meggyötört főszereplő
  • ·         Laura Bailey, mint Catherine, Vincent álmainak kacér és csábos hölgye
  • ·         Michelle Ruff, mint Katherine, Vincent megállapodást tervezgető, régóta meglévő barátnője
  • ·         Bemutatkozik továbbá Brianna Knickerbocker a Catherine: Full Body új központi karaktere, a rejtélyes amnéziás Rin szerepében, aki teljesen váratlanul bukkan fel egy nap Vincent életében, és változtatja meg azt örökre
  • ·         …és sokan mások!

A Catherine: Full Body első legyártott sorozata Launch Edition kiadásban kapható, ami a játék mellett egy Rin, Catherine és Katherine mintázatú fémtokot is tartalmaz. A legnagyobb rajongók emellett akár a Heart’s Desire Premium Edition kiadásban is megszerezhetik a játékot, ami az alábbi extrákat tartalmazza:

  • ·         Fémtok
  • ·         Bárány plüss
  • ·         Keményfedeles művészeti album
  • ·         Zenei lemez
  • ·         Gyűjtői doboz

 A Catherine: Full Body tegnaptól országszerte kapható PlayStation 4-re

.

Total
2
Shares
Previous Article
Pókember

Tom Holland véleménye szerint a Sonynál jó kezekben van Pókember jövője

Next Article
Bad Boys

Már magyar szinkronnal is megnézhető a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk első előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!