Megérkezett a 120 FPS-es üzemmód is a Call of Duty Warzone PlayStation 5-ös változatába!

Rengeteg tartalmat hozott a Warzone legújabb frissítése.

Végre megérkezett a várva várt negyedik szezon is az Activison sikerszériájának ingyenes, Battle Royale változatába. Rengeteg újítást hozott az amúgy sem túl izgalommentes játékmenetbe, az egyik legnagyobb ilyen PlayStation 5 konzolokon lett megfigyelhető. Eddig ugyanis hivatalosan nem támogatta ez a játék a Sony gépein a 120 FPS-es üzemmódot, azonban a mostani frissítés által már ez is elérhetővé vált.

A Series konzolokon ez már rég elérhető volt, így könnyen merül fel a kérdés, hogy a hasonlóan erős PS5-ön eddig miért nem lehetett ezt. Még a Rocket League kapcsán kiderült, hogy amíg az Xbox-os verzióhoz csak egy kisebb frissítést szükséges eszközölni, addig a PlayStation-ös verzióhoz teljesen újraírt változatot kell prezentálni a fejlesztőknek, ahhoz hogy next-gen élményt kapjunk. Ez természetesen sokkal több munkával jár, mint egy egyszerű frissítés.

Szó sincs róla, teljes mértékben megéri ez nekik, hiszen hatalmas játékosbázist tud felmutatni a japánok konzolja is. Akkora változtatás történt a játékban, hogy rögtön vissza fog minket dobni az alapbeállításokra és megint saját magunkra kell majd szabni a játékot. Hozzáadásra került továbbá egy motor is, amely megkönnyíti a közelkedést a hatalmas pálya egyik részéről a másikba való eljutás során. Természetesen a fegyvereket is próbálták egy kicsit kiegyensúlyozni, azonban az idő majd eldönti, mennyire is sikerült ez jóra.

Total
1
Shares
Previous Article
Thor: Sötét világ

A Thor: Szerelem és mennydörgés hivatalos portékája leleplezte Jane Foster, azaz a Hatalmas Thor jelmezét

Next Article
The Suicide Squad

James Gunn elárulta, hogy milyen hosszú lesz a The Suicide Squad – Öngyilkos osztag

Related Posts