Wide Screen
Image default
Játékok

Megbeszélő: Ti melyik hordozható PC-s platformban hisztek?

A Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak a hordozható PC-s szegmens fejlődése kapcsán.

A Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak a hordozható PC-s szegmens fejlődése kapcsán.

Valószínűleg kijelenthető, hogy a gamer laptopok jelenleg élik ki a pályafutásuk csúcsát. Egyre könnyebbek és nagyobbnál nagyobb teljesítménnyel lehet őket kapni. Rengeteg nagyobb tech gyártó van jelen már ebben a szegmensben, jobbnál-jobb produktumokkal. Az Asus, az MSI és a Lenovo is elkötelezett ilyen szempontból. Mi lesz azonban a jövőjük?

Jelenleg már annyi féle-fajta módon lehet játszani, hogy az embernek nehéz azt még elképzelni is. A fő irány természetesen a PC, Xbox, PS vonal azonban nagyon oda kell majd figyelni a Google Stadiára (és majd az ehhez hasonló streaming szolgáltatásokra) is. Sokkal egyszerűbb egy kisebb és könnyebb (talán még valamennyivel olcsóbb) laptopot hurcolni a mindennapokban és rendelkezni egy ilyen előfizetéssel, mint sem megvenni a drágább, nehezebb, melegedő, elavuló gamer laptopot.

Másik szempontból viszont az a teljesítmény ott lapul a háztető alatt és nem kell hozzá sokszor internet kapcsolat sem, hogy egy igazán jót játszunk. Ráadásul előfizetési díj sincs. A kérdés az, hogy ki mit preferál jobban. Az első ilyen féle posztban titeket szeretnénk megkérdezni, hogy szerintetek mi a jövő. Melyik platformban bíztok inkább a hordozható PC szegmensben, a Gamer laptopot vagy a Streaming szolgáltatásokat pártoljátok?

Még több a témában...

Megérkezett a WRATH: Aeon of Ruin legújabb frissítése és bemutatkozott a Founder’s Edition Big Box kiadása

Fonyódi Dávid

JÁTÉKTESZT: Mafia II: Definitive Edition

Sinka Tamás

A Dead by Daylight következő fejezete Silent Hill tartalommal támad

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat