Megan Fox

Megan Fox padlóra került, miután összetűzésbe került Michael Bay rendezővel a Transformers-filmek forgatásán

Megan Fox visszaemlékezett a Transformers-filmek forgatására, hogy mennyire megviselte a Michael Bay-jel való közös forgatás.

Megan Fox visszaemlékezett a Transformers-filmek forgatására, hogy mennyire megviselte a Michael Bay-jel való közös forgatás.

2007-ben Megan Fox Mikaela Banes szerepében mutatkozott be az első Transformers-filmben, majd visszatért a Transformers: A bukottak bosszújában, a harmadik filmből szó szerint kitették szűrét, miután a színésznő nyilatkozatában Michael Bay rendezővel való közös munkát kegyetlennek titulálta, a direktort pedig Hitlerhez hasonlította.

Fox karrierjére évekig rányomta bélyegét a Bay-jel való összetűzés, egy időre visszavonult, végül a Tini Nindzsa Teknőcökben újra rivaldafénybe került. Úgy tűnik azonban, hogy Megan Fox megbékélt a múlttal – tudtuk meg az Entertainment Tonight lapnak adott portrécikkéből.

Valójában már nem bánom, ha arról kell beszélnem. Visszatértem oda, ahonnan elindultam. Egy teljes utazásban volt részem, és eljutottam egy olyan helyre, ahol semmi rossz dolgot nem tapasztaltam. Ez olyasvalami volt, ami helyes irányba terelt engem, ahol most vagyok.

Fox a beszélgetés alatt negatív tapasztalatként írta le az olyan projekteket, mint a Michael Bay-jel való munkát a Transformers-filmeknél, melyek „mélypontot” hoztak életébe:

Pszichológiailag teljesen mélypontra kerültem, ahol már semmivel sem törődtem. Nem akartam szerepelni, nem akartam, hogy fényképezzenek, nem akartam magazinok címlapján szerepelni, kifutókon sétálni, egyáltalán nem akartam a nyilvánosság előtt mutatkozni, mert rettegtem, hogy gúnyolódni fognak rajtam, megköpködnek, vagy valaki rám ordít, az emberek pedig becsapnak majd, vagy letámadnak, amiért elmenekültem… Szóval nagyon sötét pillanaton mentem keresztül.

Magen Fox pont tíz éve robbant be a köztudatba az Ördög bújt beléd horror-vígjátékkal, ami végül egyenes utat jelentett a Transformers franchiseba, rögtön szexszimbóluma lett, de férfi nézők nagy bánatára csak két részt élt meg Mikaela.

Total
2
Shares
Previous Article
Angelina Jolie

Angelina Jolie teljesen kiszőkült az Örökkévalók első forgatási képein

Next Article
Amerika Kapitány

A Disney már a Bosszúállók: Végjáték Oscar-jelöléséért kampányol

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!