Főoldal Játékok Meg sem jelent, de máris az eladási lista élén a PC-s Horizon
Játékok

Meg sem jelent, de máris az eladási lista élén a PC-s Horizon

Hatalmas az érdeklődés a Guerrilla Games játéka iránt.

681
15093220200703 233949 0 big

Aki szorgalmasan követi a napi híreket, annak nem meglepetés, hogy a Death Stranding mellett a Horizon: Zero Dawn is érkezik PC-re idén nyáron. Az előbbitől csak napok választanak el (július 14), míg a Guerrilla Games játéka még egy picit odébb van (augusztus 7). A játékok az Epic Store-ban és a Steamen is elérhetőek lesznek és épp ez utóbbihoz kapcsolódik egy érdekesség.

A Steam eladási listáján ugyanis máris a legkelendőbbek közé tartozik a Horizon, dacára, hogy még egy hónap van hátra a megjelenésig. Persze ez nem egy pontos eladási lista, de az eset mindenképp jelzi, hogy nagy az érdeklődés. A sok eladás, pedig hatalmas profitot termelhet, hiszen a játék teljes áron jelenik meg, szemben azzal hogy PS4-en már erősen leszállított áron is megvehetjük.

Kíváncsian várjuk, hogy ez a tény miképp befolyásolja a Sony korábbi stratégiáját, Maga Hermen Hulst, a Guerrilla korábbi főnöke, és a Worldwide Studios jelenlegi feje nyilatkozta, hogy ne számítsunk arra, hogy mostantól minden PlayStation exkluzív PC-re is jön. A japán cég továbbra is arra van berendezkedve, hogy platform exkluzívok révén adja el az épp aktuális hardverét. Viszont a mostani eset felgyorsíthatja a PC-s portok gyakoriságát.

Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események